Notebook Vista DVD mechanika

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

evergrey
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Notebook Vista DVD mechanika

Příspěvekod evergrey » 27 črc 2008 19:37

zdravím,

na laptopu Asus mi zničehonic nejdou vypalit CD. Šlo to v pohodě, ale najednou prostě hned po začátku vypalování to hodí chybu. Mám vypalovačku gsa-t20l. Když jsem se koukal do správce zařízení tak u ní byl žlutej vykřičník. Znovu nainstlovat driver nešlo, ani po odpojení a restartu to nic neudělalo. Pořád to psalo chybu 39. Tak jsem tady na foru našel návod jak vymazat jisté zápisy v registru (viewtopic.php?t=14450). To pomohlo s tím, ýe už mi správce hlásí vše v pořádku, ale stále vypalovat nejde. Snažím se o to v Ashampoo Studiu 7. Ještě zkusím nahodit Nero, ale moc si od toho neslibuju. Neměl jste někdo podobné problémy?

EDIT: zrovna instaluju Nero z CD, a mechanika příšerně hučí (to normálně nikdy nedělala)

EDIT 2: tak jsem trochu testoval a zde jsou mé výsledky:

Nero verze 7.9.6.2. : nainstaloval v pohodě a zkusil jsem vypálit DVD, naprosto v pořádku, je to čitelný (vypaloval jsem video). Zkoušel jsem jestli mechanika přečte hudební CD. Zkusil jsem originální a přečetla bez problémů (dokonce už i docela "jeté").

Takže problém přetrvává pouze u vypalování hudebních CD. Ještě zkusím vypálit datové CD a napíšu sem výsledky.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Notebook Vista DVD mechanika

Příspěvekod X » 28 črc 2008 01:38

Jak je stará ta LG vypalovačka a jak hodně na ní bylo páleno?

evergrey
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod evergrey » 28 črc 2008 07:18

vypalovačka byla přímo u notebooku a ten je starý tři měsíce. Páleno na ní bylo jak CD tak DVD, ale pouze minimální počty. jinak jetš dodám značku médií: Verbatim. Dneska mám v plánu nakopit nějaký jiný a zkusit co to udělá.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 črc 2008 18:17

Tak že vypalovačky odejdou za 2-3 roky je běžné, 3 měsíce je brzo, reklamovat ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”