Video - modrá smrt Vyřešeno
Video - modrá smrt
Ahoj potřeboval bych radu .. mám grafickou kartu Asus GeForce 8600 512Mb a po nějakém čase po reinstalu OS Windows XP mi při spuštění videa mi naběhne modrá smrt a vteřinu na to restart.. už si nevim rady a zatim jediné řešení bylo reinstal os ... nevěděl by jste někdo prosim co stim ? diky za odpověď :)
Re: Video - modrá smrt
Reinstal ("nečistá"
instalace přes starý systém) nikdy nic neřeší a přidá problémy. Zkus v nouzovém režimu odinstalovat ovladače grafiky, po restartu nainstaluj Asus! ovladače, buď novější, nebo nějaké bezproblémové (nutno zkoušet). Pak odinstaluj všechny kodeky a nainstaluj jen jeden balíček.

kodeky mam už od asusu a ani jsem je neinstaloval. diky za radu jdu to zkusit
Pokud vím, Asus kodeky nedělá. Jistě jsi myslel ovladače. Poslední dobou mám zkušenosti (4 roky), že Asus přikládá na instalační médium špatné ovldače ke grafikám, stáhni z Netu novější (ty uplně nejnovější nemusí být také v pohodě).
tak jsem to teďka odinstaloval a nainstaloval a zdá se že to zatim jde :) .. ja vždy nainstaluju ovladače a kodeky se tam asi prostě nejak objevi ... jsou do Xvid mpeg - video codec ... nikdy jsem kodeky neinstaloval co mam tuhle grafickou kartu .. myslíš že je možný že tuhle řadu modrých smrtí spustí docházející licence na nod 32 nebo update na Javu ?
Instalaci kodeků máš asi na instalačním médiu Asusu. Nod32 za to určitě nemůže. Při updatu na Javu dej pozor, aby to nebyl nějaký šmejd.
Ono je možný že to dělá ta Java... a nevíš jestli to nemůže mít na starosti když mi to při instalaci napsalo že tento produkt neni podepsany logem windows ?
Podepsáno není plno programů, ovladačů. Tím se to nezjistí. Spíš si zkus nechat projet zde na fóru log a tím zjistíš, jestli jsi něco nechytil.
jak myslíš jako log ? :) .. nejak to nechápu co myslíš
v tomhle jsem lama .. kam ze pak mam nakopirovat ten text ?:)
Vše máš nádherně popsáno i s obrázky. Jinak vypni PC a jdi k lopatě 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4232
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2231
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
- 2
- 1107
-
od extrem
16 zář 2024 12:27
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4286
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”