Nezapina PC, asi zly zdroj
Nezapina PC, asi zly zdroj
Zdravim. Mam takyto problem. PC mi sam z nicoho nic vypol a uz sa mi ho nepodarilo zapnut. Ked ho zapinam tak iba prebliknu didodky v predu ktore svietia ked je zapnuty ( no ved viete ktore) a nic viac sa nestane. Ale didodka na maticnej doske svieti. Bude to zly zdroj, alebo je mozne ze je to aj nieco ine? Prosim poradte. Dakujem
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nezapina PC, asi zly zdroj
Zkus se podívat na kondenzátory na základní desce, jestli není nějakej nafouknutej. Může to být zdroj, ale i základní deska. Když zapínáš PC trhnou sebou větráčky? Nejlepší by bylo odskoušet to s jiným zdrojem.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Vetraciky sa ani nepohnu. Nic sa nepohne, len nieco tukne uplne tichucko a zabliknu diodky. Kondenzatory su vsetke v poriadku
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to by měl být zdroj, chtělo by to ho vyzkoušet v jiném PC než budeš kupovat nový.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Pokud svítí diody a větráky se nepohnou, tak zdroj to má úsepěšně za sebou. Jen tak pro info, takhle mi zdroj odešel na první den (1.ledna) v roce 2004
zvláštní náhoda

Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
Diikes za rady. Este dnes skocim otestovat ho na iny pc, a zajtra bezim kupit novyy a tichuucky. Pravdupovediac mi spravil radost ze skoncil
aj tak bol strasne hlucny
Dik este raz.

- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
může to být zdrojem nebo deskou tedy možnosti jsou dvě to že problikne dioda vepředu může klidně být proud od zdroje do desky ale bez odezvy.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7455
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
05 bře 2025 18:32