Černé pruhy přes obrazovku Vyřešeno
Černé pruhy přes obrazovku
Zdravim. Posledni dobou mam problem se svym notebookem. Mám ho již přes rok a využívám ho docela aktivně, ale v poslední době mi začal solidně blbnout. Jednou jsem se na něm dívala na seriál a najednou se celý počítač zasekl a na obrazovce se objevily čtyři svislé černé tlusté pruhy. Nešlo s ním nic dělat, zasekl se i zvuk a musela jsem tvrdě restartovat. V průběhu dvou dní se to ale zhoršilo a teď už se počítač seká i klidně na úvodní obrazovce jen co ho zapnu. Grafickou kartu mám Mobile Intel 965 Express Chipset Family a je integrovaná do základní desky. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Moc děkuju za odpověď
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Černé pruhy přes obrazovku
Na první pohled to vypadá na problém s grafickou kartou (možná, že se přehřála). Může to však být i problém nějakého viru či jiné veteše ulovené na netu. Nic nedáš za důkladnou kontrolu antivirem ap. Mohl by to být i problém ovladače GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Miisa píše:... Mám ho již přes rok ...
Pokud to nebude veteš z netu, ani ovladač GK, tak bych neváhal a šel ho reklamovat :) Dokud je v záruce, tak ať se snaží

Everybody lies so don't trust anyone. :)
Koja píše:Miisa píše:... Mám ho již přes rok ...
Pokud to nebude veteš z netu, ani ovladač GK, tak bych neváhal a šel ho reklamovat :) Dokud je v záruce, tak ať se snaží
Bohužel, záruka skončila týden před tou chybou. Jak na potvoru
Pic píše:Na první pohled to vypadá na problém s grafickou kartou (možná, že se přehřála). Může to však být i problém nějakého viru či jiné veteše ulovené na netu. Nic nedáš za důkladnou kontrolu antivirem ap. Mohl by to být i problém ovladače GK.
Ovladače mám ty nejaktuálnější a systém s nimi nehlásí žádnou chybu. A pokud by to bylo přehřátím, jak mu předejdu nebo zabráním?
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
netaktovat nebo nepřetaktovat :) víc voltů tam nedávat atd. takovýhle úpravy. se mrkni kolik máš stupňů na grafice a čipu...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Tak přehřátím to asi nebude. Naistalovala jsem si program pro kontrolu teploty procesoru a oba procesory byly na teplotě 40 a počítač stejně zkolaboval.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co je v tom PC za zdroj - značka a W? - zjistíš to po otevření bedny na štítku zdroje. Když už se budeš do PC dívat, mrkni se, zda není PC zanesen prachem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: Černé pruhy přes obrazovku Vyřešeno
Tak jsme nakonec zjistili, že je ještě v záruce, takže jde do servisu. Všem děkuju moc za pomoc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5505
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 21:46
-
- 11
- 5343
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
- 16
- 8708
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4169
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9279
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”