Čau,
mám tiskárnu HP Deskjet D1360, Windows Vista.
Můj problém spočívá v tom, že když mám déle zapnutý počítač a chci něco vytisknout, tak se dokument, který chci tisknout, objeví v okně úloh tiskárny, ukáže se, že tisk probíhá, ale tisk neprobíhá. Musím potom restartovat PC a dokument se vytiskne hned, jak naběhne PC. Když je PC zapnutý jen "chvíli", tak jde tisknout normálně.
Ovladače jsem přeinstaloval několikrát. Tiskárna je i připojena jako tiskárna pro domácí, místní síť a z ostatních PC jde tisknout normálně.
Nevíte, co s tím?
Předem dík za odpovědi.
Tiskárna tiskne, jen když se jí chce
-
- Pohlaví:
Re: Tiskárna tiskne, jen když se jí chce
Problém je v tom jednom konkrétním PC. Vzhledem k tomu, že po zapnutí tisknout lze a po delší době ne, pak se zřejmě po čase spustí nějaký proces, který tomu tisknutí brání.
Zkontroluj ve správci které procesy běží ihned po zapnutí a které v době když tiskárna odmítá tisknout. Pokud tam nenajdeš rozdíl, pak tiskárnu odinstaluj, odstraň složku v Program Files (bude-li tam), projeď PC CCleanerem a v registrech manuálně odstraň vše co s tiskárnou souvisí. Po restartu ji nainstaluj znovu.
Pokud tam najdeš proces "navíc", tak ho ukonči a zkus tisknout.
Registry - Do Spustit napiš regedit a odentruj. Pak klikni na stránku, stiskni CTRL+F a do okna napiš HP Deskjet a Hledat. Takto opakuj dokud neprojedeš celý registr a vše co souvisí s HP Deskjet odstraň. Pak restart a instal ovladačů. Pozor, abys neodstranil něco jiného než HP Deskjet !!!!!!!
Zkontroluj ve správci které procesy běží ihned po zapnutí a které v době když tiskárna odmítá tisknout. Pokud tam nenajdeš rozdíl, pak tiskárnu odinstaluj, odstraň složku v Program Files (bude-li tam), projeď PC CCleanerem a v registrech manuálně odstraň vše co s tiskárnou souvisí. Po restartu ji nainstaluj znovu.
Pokud tam najdeš proces "navíc", tak ho ukonči a zkus tisknout.
Registry - Do Spustit napiš regedit a odentruj. Pak klikni na stránku, stiskni CTRL+F a do okna napiš HP Deskjet a Hledat. Takto opakuj dokud neprojedeš celý registr a vše co souvisí s HP Deskjet odstraň. Pak restart a instal ovladačů. Pozor, abys neodstranil něco jiného než HP Deskjet !!!!!!!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tiskárna tiskne, jen když se jí chce
Mě se to stávalo/stává totéž ,ale vyřešil jsem to koupením nové tiskárny.
Jinak doporučuji po krocích výše napsaných stáhnout nejnovější ovladače a nainstalovat je.
Jinak doporučuji po krocích výše napsaných stáhnout nejnovější ovladače a nainstalovat je.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4917
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4267
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”