Teac DW-548D - jak vypalovat?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
XToni
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: březen 03
Bydliště: Velká nad Veličkou
Pohlaví: Nespecifikováno

Teac DW-548D - jak vypalovat?

Příspěvekod XToni » 28 lis 2003 02:55

Koupil jsem si vyse zminene kombo cd/rw,dv,ale nejak mam problemy s vypalovanim. Ve WIN XP se mechanika bez problemu nainstaluje,ale vypalovaci program Nero mi ji nejak nechce zobrazit jako vypalovacku!!.

Podporu ovladacu na tento typ jsem nenasel ani na pribalenem CD ani na internetu. Vypalovat tak lze jen pres windows-coz je velmi neprakticke. Pri zakoupeni jsem primo dostal cd s Nerem - takze tento program by mel z hardwarem komunikovat bez problemu.

Pokud mate nekdo nejake zkusenosti s timto hardwarek, tak mi pls dejte vedet.

Diky moc

Reklama
Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Nero update

Příspěvekod Rimmer » 28 lis 2003 18:10

Ahoj, na to že byl soft přímo přiložený k DVD/CD-RW kombu bych nespoléhal a rozhodně bych zkusil updatovat NERO. Protože jestli ji NERO nezná - nepozná ji a tak by to kvůli tomu nemuselo fungovat. Většinou to tak bývá, zkus to a ozvi se
......
Vypalování přes Windows = katastrofa...souhlas:)
Rimms

Uživatelský avatar
malkomx
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: listopad 03
Bydliště: Opava
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod malkomx » 01 pro 2003 09:30

mám stejnej názor bude to problém ve verzi Nera...přiložené cd jsou většinou staré...

Uživatelský avatar
XToni
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: březen 03
Bydliště: Velká nad Veličkou
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod XToni » 04 pro 2003 13:48

Bylo to doopravdy verzi softwaru Nera. Diky moc

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rimmer » 04 pro 2003 21:46

Hm, tak nevim jestli je to spíše xmíchu nebo k pláči, každopádně to s tím přiloženým Nerem evidentně nevychytali....hm, hlavně že ti to už funguje.
P.S. ten samý problém už jednou vyřešen tadyhle;) -
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=2 ... light=nero
Rimms

Uživatelský avatar
sovicka2001
Level 2
Level 2
Příspěvky: 190
Registrován: duben 03
Bydliště: Praha 917
Pohlaví: Nespecifikováno

Pech

Příspěvekod sovicka2001 » 05 pro 2003 21:46

No, mě by to docela štvalo - koupit si mechaniku za x tisíc a pak zjistit, že dodaný software v ceně dalších 2 tisíc nechodí... to je prostě PECH!
Ahojky!
J.S.

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

..

Příspěvekod Rimmer » 06 pro 2003 12:51

Ale zas taková katastrofa to není, za update se přeci už nic neplatí 8)
Hm, jen to občas asi malinko zaskočí běžného uživatele :shock: ...který je rád že je vůbec rád (tím teď nemyslím XToniho samozř.) a to se pak může sakra prodražit, to je fakt..
Rimms

JVI
Pohlaví: Nespecifikováno

vypalovani

Příspěvekod JVI » 20 úno 2004 10:51

Nevim co mas za verzi Nera, ale ja mam tuhle vypalovacku doma a pouzivam Nero 6.0.0.9 a bezi bez problemu.

Uživatelský avatar
darth yrden
Level 1
Level 1
Příspěvky: 62
Registrován: únor 04
Bydliště: Brno
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod darth yrden » 20 úno 2004 12:13

Kvůli tomuto problému jsem nechtěl k vypalovačce soft.Radši jsem si stáhnul nero 6.3,sice pirátskou ale fachá dobře :biggrin:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Vypalovačka nechce vypalovat
    od Fanous18 » 20 led 2021 12:14 » v Problémy s hardwarem
    7
    475
    od Fanous18
    27 led 2021 16:49

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 83.Pepas, CommonCrawl [Bot] a 5 hostů