zdravim nasel by se tady nekdo tak moc hodny a pomohl mam pc AMD 64 3200+ BOX, DDR400mhz 2Gb,ted jsem koupil novou ATI Radeon HD 3650 DDR4 kdyz zapnu hru race drive grid hra chvili jede ale po chvili se mi cely pc restartuje nevim co by stim mohlo byt
Nepodařilo se mi přesně zjistit jakou má tahle karta spotřebu.(nejspíš něco kolem 100W) Záleží taky co všechno máš připojeno. Každopádně Redstar nepatří mezi kvalitní zdroje...
mám problém s PC dá se říct že do te%d bežel dobře, ale tročku jsem se v něm pohrabal tak jsem musel udělat novou čistou instalaci WIN 11, tu jsem nakonec nainstaloval, až na 3 pokus PC jsem teda rozjel, ale jak se zdá jen na chvíli...
Poslední příspěvek
zjisil jsem že mám rev. 1.3. tak jsem stáhl nejnovější BIOS tak se jdu pokusit o flas BIOSU uvidíme co to udělá...
Dodatečně přidáno po 10 minutách 8 vteřinách:
takže BIOS úspěsně Flashlí a jsem we Windovsech PC se nerestartoval...
Ahoj. Včera se mi 4 X samovolně vypnul PC. Opětovně jsem ho musel tlačítkem zapnout. Po 5tem pokusu zůstal trvale vypnutý a už nešel zapnout. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Mohla by to být základní deska nebo zdroj? Dík za radu.
Poslední příspěvek
Pokud je to zdrojem, tak by měl být ještě v záruce. Je docela solidní, ale i takový může selhat.
Tím mizerným chladičem jsem měl na mysli ne ten od procesoru, ale ten srandovní kousek plechu nalepený na desce na "kostičkách" kolem...
synovi se poslední dobou samovolně vypíná jeho stařičké PC. Hraje hru nebo cokoliv jiného dělá a PC se mu vypne. Když ho zase zapne, tak se rozsvítí klávesnice a myš, vypadá to, že to najíždí, ale nic, klávesnice a myš zase zhasnou. Najede to...
Poslední příspěvek
Ventilátor na chladiči CPU máš na opačnej strane.A možno teraz aj fúka opačne, do skrine.