Problem s RAM
Problem s RAM
Zdravim, po instalaci nove RAMky se mi zacal vypinat PC, pozdeji ani nenajel do biosu, kdyz sem ji vyndal tak slape jako hodinky. V nastaveni v biosu je "auto" a presto nefunguje.. PC: Zakladka ASUS A8N-E, RAM DDR400 2x512, procesor AMD Athlon X64 3200+, Grafika ATI HD3650 DDR4, zdroj Trust 420Watt, nova RAM je DDR400 1Gb.
Re: Problem s RAM
když ty starý dvě odděláš tak to jede??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
ne nejede, to uz sem zkousel.. nechce se mi verit ze by byla spatna, je to A-Data, dot podradne, ale i tak..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ji reklamuj, pokud to jde..
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no asi budu muset, jen se desim toho ze ta ramka je dobra..
když si ji skoušel samotnou v jakým byla slotu v jíným nebo tom "třetím" kde byla aji předtím, může být chyba ve slotu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mel sem ty dve stare v 1.a 2. slotu, novou sem dal do 3., pak sem ji samotnou zkousel v 1. slotu..
aha tak už jediný co mě napadá tak je clear cmos to uděláš buď přehození jumprem někde u baterky na mb a měl by být u toho popisek clr cmos nebo tam máš speciílní tlačitko taky u baterky a nebo kdyby si nic takovýho nenašel tak prostě baterku vytáhni na 15s a zase ji vrať
to uz sem delal jednou, ale co to ma spolecneho s ramkama? ze by tam neco zkratlo?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
420W ti celou sestavu zvládá ?? Mě to příjde strašně málo...třeba to není RAMkou, třeba ten zdroj nedokáže uživit další RAM, kterou přidáš..hm ??
mel jsem tam predtim 400W od megatroniku a ted sem tam dal lepsi Trust 420W, nevim proc by to nemel zvladat, proc pak nejde kdyz tam necham jen tu novou?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je zbytečné řešit, ta RAM je prostě vadná!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4135
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06