Ahoj. mam nejaky problemy s flash diskem. je to A DATA PD14 2GB Nejdriv jsem mel stejny problem jaky je psano tady v tom clanku: http://forum.zive.sk/viewtopic.php?f=94 ... &p=5371961 Ten jsem ale vyresil nejakou utilitou na formatovani flashky stazenou ze stranek vyrobce a zdalo se to v pohode. Ted jsem ale chtel prekopirovat film na flashku a vyskocila mi tahle chyba- viz obrazek. vubec nevim co s tim. prosim poradte.
Pomoc s flash diskem
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pomoc s flash diskem
Tento počítač - pravé na I (pokud se jednotka jmenuje I) a skus Naformátovat
to uz jsem delal asi 10x. ver mi, nepomaha to...
- FireTight
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkusil jsem vygooglit tohle, třeba to pomůže:
Kód: Vybrat vše
Na ploše klikněte pravým tlačítkem na „Tento počítač“ a zvolte „Spravovat“. Otevře se nové okno. V jeho levé části zvolte „Správce zařízení“.
Podle toho, kde máte mechaniku připojenou, klikněte pravým tlačítkem buď na primární, nebo sekundární kanál IDE a zvolte vlastnosti, načež klikněte na kartu „Upřesnit nastavení“.
A následně u zařízení, které je danou jednotkou (tedy první 0, druhé 1; pochopil-li jsem to správně, tak je to pořadí, jak jsou jednotky připojeny), změňte „Režim přenosu“ na „Pouze PIO“. Potvrďte klepnutím na ok.
Hotovo.
xfire: firetight
xfire: firetight
nevim, ale rekl bych ze tohle taky nebude to ono. myslim si ze flash disk s ide nema nic spolecneho
- Dělají to všechny flashky, nebo jen tahle?
- Není to velikostí kopírovaného souboru vs. omezení filesystému? (FAT16/soubor přes 2GB)
- Zkus nabootovat z nějaké live-Linuxové distribuce a překopírovat data z něho – půjde to?
Jestliže to dělá jen tato, není to velikostí souboru a ten nejde nakopírovat ani z Linuxu, pak je to na reklamaci.
zkousel jsem tu moji flashku na jinem pc a stalo se mi to same- uplne stejna chyba. jeste ji zkusim v linuxu a dam vedet
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3414
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4933
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3777
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5368
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 2
- 6883
-
od Dyonysos