Sekání pc a grafiky
Sekání pc a grafiky
Zdárek prosím o pomoc.Při hraní her-hlavně náročnějších na grafiku například Farcry2 se mi sekne obraz a nejde s tím nic udělat jen restart,když nerestartuju tak za 20 minut naběhne modrá obrazovka s chybou že ati ovladač uváznul v nekonečné smyčce a abych stáhl nové ovladače,ale ty nepomohly.Grafiku jsem poslal do servisu-vrácene že je v pořádku.Nevíte někdo jestli to nemůže být něčím jiným,třeba základní deskou?Moje pc:deska asusM3NHT-DELUXE,procesor phenom 9850 125w,grafika ati 3870 DDR4 512,zdroj fortron 700w,hdd 500 seagate,ram 4Gb.Teploty CPU-53 stupnů,deska 35,grafika 60.Předem děkuji za pomoc.
Re: Sekání pc a grafiky
Hmm zajímavé...to se mi tež stávalo. Reinstallnul jsem Wina a pak všechno šlapalo...akorát že mi se to neseklo jenom u her ale taky u normálních programů atd. třeba uprostřed tisku atd. Takže to asi moc společného nemá. Zkoušels odinstalovat ty ovladače před instalací těch nových? Možná tam zůstaly neaktualizované soubory atd...
EDIT:Zřejmě jsem napsal kravinu
, mi to totiž nikdy nehodilo chybu, jenom se ten počítač bez upozornění najednou seknul a pomohl jenom restart.
EDIT:Zřejmě jsem napsal kravinu

Naposledy upravil(a) El Bunda dne 11 pro 2008 16:52, celkem upraveno 1 x.
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
Skoušel jsem vše-nový systém,nový ovladače i starší ovladače.Vždy jsem odinstaloval a nainstaloval nový.Jestě se mi to stává na netu při pouštění seriálu například Cavembek na nova.cz
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Příčinou mohou být samotné hry a videa stažené z netu s chybou, nebo i neoriginální hry.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podívej se na nějaký patch do hry Far Cry 2. Třeba je to chyba ve hře. Mně se tato hra zase asi po dvou hodinách hraní sama komplet ukončí. A to je orginál.Nemám čas teď hledat nějaký patch,tak na to kašlu.Alspoň vím,že už hraji víc jak dvě hodiny a je čas odejít.
Teploty mám taky v pořádku CPU 48°C a VGA 55°C. Je to jen tato jediná hra a nikdy to žádná jiná neudělala,tak proto si myslím,že problém je spíš ve hře.Jen tak mimochodem-mám ihned po tom pádu hry na obrazovce ukázáno využití obou jader CPU na 100% a to je možná i ten důvod.
Jaký máš operační systém ?

Jaký máš operační systém ?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Systém mám XP profesional.Nejhorší je že bez restartu nic nejde,pc jde aktivita hdd je nulová kontrolka neblikne měký restart nic neudělá.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Základní deska má integrovanou Grafickou kartu, máš ji vypnutou?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3142
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57
-
- 1
- 2411
-
od šulda
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9181
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2263
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4728
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”