problem : nejde otevrit zadny disk ani externi disk Vyřešeno
-
konopnikopes
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
problem : nejde otevrit zadny disk ani externi disk
Zdravim a moc prosim o radu, kompletne jsem preinstalovaval system xp protoze uz byli jak se rika na sr..cky. vse probehlo proste normalne i ovladace- proste rutina jako dycky.(vse sem i zformatoval) jedine co sem stihnul nainstalovat byla opera a qip ( diky bohu) ale kdyz jsem si chtel pretahnout veco z exteraku na disk slo to jen prvne a pak mi to hodilu chybu kdyz jsem ho chtel znova otevrit, to same ikdyz jsem klik na mistni disk c, rika to C:/resycled/boot.com neni platna aplikace typu win32
moc prosim o pomoc nevim co mam delat 
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ win/xp
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Re: problem : nejde otevrit zadny disk ani externi disk
Před instalací jsi řádně formátoval disk C a na něj pak instaloval, nebo jsi to dělal jinak?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
konopnikopes
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
ano radne jsem formatoval ( NE RYCHLE) uz jsem neco nasel na netu ze mam najit nejake dva soubory a vymazat je jenze jsou asi skryte ale nevim jak se nastaavi zobrazeni skrytich souboru :/ apson uz mam napad :/
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ win/xp
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
v nějaké složce klikni na Nástroje -Možnosti složky - záložka Zobrazení a zaškrtni volbu zobrazovat skryté soubory
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
konopnikopes
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
tak sem si nechal objevit skryte soubory ale stejne mi to ty dva nenaslo
, nejaky napad ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
To je mi nějak divné. Při normální čisté instalaci, není třeba nic mazat. To vypadá spíše na nekorektní průběh instalace. Co jsi konkrétně přetahoval z externího disku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
konopnikopes
- Level 1

- Pohlaví:

- Stav:
Re: problem : nejde otevrit zadny disk ani externi disk Vyřešeno
takze panove problem vyresen,nakonec jsem se dozvedel pricinu na viry.cz. prisel jsem na to ted. pry se jedna o nejaky druh vira ktery napadne interni i externi disk. stahnul jsem jen nejakej combofix- asi 2mb, a vse v pohode. problem byl v tom ze kdyzt jsem dycky udelal reinstal xp a chtel sem si natahat veci z hadru tak se to dycky nakazilo
tak kdyby mel nikdo problem tak sem pisu rozuzleni, stejne diky za zajem 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4457
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22
-
-
Externí disk se změnil na RAW po pokusu o odstranění Read-only atributu
od Resident_Evil » 13 říj 2025 11:06 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 1
- 3866
-
od petr22
13 říj 2025 12:24
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 6822
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 1
- 3443
-
od pcmaker