repraky
repraky
Zdravim. Chcem sa opytat ci sa daju nejako prehodit repraky(bez toho aby som ich fyzicky vymenil...cize pocitac bude brat pravy ako lavy a opacne). Mam totiz pravy reprak nalavo a lavy napravo a fyzicky ich nemozem vymenit bo nedociahne kabel...dakujem za radu.
-
- Pohlaví:
Re: repraky
Rozumím Ti, měl jsem podobný problém. Jestli to umožňuje zvukovka (moje ne) nevím a ani neznám žádnej soft. Ale neměl by být problém přehodit levý a pravý kanál přímo v PC - na desce, teď mi došlo, že to tak jednoduchý nebude, takže platí následující. Pokud je PC zaplombované, pak jen přehodit L a P přímo v konektoru. Anebo ještě lépe koupit metr kabliku a nastavit to. To je asi vůbec nejjednodušší.
No na zvukovke taku moznost nemam. Ale dik za radu...ten kabel bude asi nieco pre mna :) Ale predsalen keby sa nasiel niekto kto vie o nejakom softwarovom rieseni, tak sa nehanbite.
-
- Pohlaví:
V pohodě - Vítám Tě na PC-Help (prvně jsem to nějak opoměl
) Osobně bych to (pokud nebude SW) řešil prodlužovačkou přímo mezi PC a tím jackem od reproduktorů. Potřebuješ na to 1x stereo jacka (samce), 1x samici a cca 1m 3 žilového audio kabelu. Celkem tak 30 Kč (SK). Dej pak vědět jak jsi to vyřešil. 

Zpět na “Problémy s hardwarem”