Chci se zeptat
jak řešit,když chci odpojit telefon od pc tak mi to píše,že nelze hardware odebrat že je použiváno jiným programem.
Vím,že mi to dělá ten Nokia PC Suite,protože když ten program spustím tak se mi ve správci úloh - procesy ....objeví toto NclUSBSrv.exe a když PC Suite vypnu tak ten NclUSBSrv.exe ve správci běží dál...tudíž musím přes toho správce úloh dát ukončit proces a potom jde hardware bezpečně odebrat.
Všechny ostatní zařízení (MP3jky,FOŤÁK)fungují na bezpečné odebrání hardware bez problémů.
Dík za radu
bezpečné odebrání hardware
bezpečné odebrání hardware
MB-GIGABYTE; CPU-INTEL CORE i5; CHLADIČ-COOLER MASTER;
GPU-ASUS GTX660; RAM-KINGSTON 2x4 GB DDR3-1333MHz; SYSTÉM SSD- CRUCIAL 232GB + HDD-SEAGATE 320GB; PSU-SEASONIC G-550;
GPU-ASUS GTX660; RAM-KINGSTON 2x4 GB DDR3-1333MHz; SYSTÉM SSD- CRUCIAL 232GB + HDD-SEAGATE 320GB; PSU-SEASONIC G-550;
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: bezpečné odebrání hardware
jako mobil? (píšeš že to dělá Nokia PC Suite tak to asi bude mobil...) to máš asi přes Blootooh (nebo jak se to píše) tak prostě vypni v mobilu Blůtů
ne podle mě je to přes kabel a jinak než ukončovat to ve správci ten proces asi nepude a nebo se skus kouknout na lištu jestli tam nezůstala eště nějaká ikonka od nokie co by se zapínala s pc suite a v pc suite by mělo podle mě něco jako odpojit, já nikdy pc suite nepoužíval jen sem to připojil jako disk
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:ne podle mě je to přes kabel a jinak než ukončovat to ve správci ten proces asi nepude a nebo se skus kouknout na lištu jestli tam nezůstala eště nějaká ikonka od nokie co by se zapínala s pc suite a v pc suite by mělo podle mě něco jako odpojit, já nikdy pc suite nepoužíval jen sem to připojil jako disk
Je to tak jak říkáš,jenom žádná ikonka v liště nezůstává ani v tom PC Suite není žádná volba na odpojení normálně ho ukončím.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten mobil se ti ukáže jako disk?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
El Diablo píše:Ten mobil se ti ukáže jako disk?
Prave že neukáže používám k prevodu pisnicek Nokia phone browser,který se nainstaluje prave s tim programem Nokia PC Suite,který potom visí ve správci úloh
Ja pouzivam SE a nejprve musim odpojit primo v programu. potom teprve dat odebrat a teprve pak odpojit kabel, jinak mi to taky nefunguje.
Už asi vím v tom Nok.PC Suite je volba sprava spojení kde se vybírá odfajfknutím bluetoo,Infra port,serio.kabel nebo USB a presně jak davam ty fajfky tak se ve spravci uloh objevuje to NclUSBSrv.exe když není fajfka nikde tak NclUSBSrv.exe také není to bude asi ono.
-La_da co je mysleno tím Ja pouzivam SE
/SE= Sony Ericsson. memphisto
-La_da co je mysleno tím Ja pouzivam SE
/SE= Sony Ericsson. memphisto
SonyEricsson pc suite
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3291
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6696
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
- 8
- 11983
-
od petr22