zakládám nové tema, protože neumím zrušit označení "vyřešeno" .
tak jsem se s označením že je problém vyřešen unáhlil. Moje tušení že to nepujde tak jako v PC mě nesklamalo.
Naformátoval jsem na ntsc, nainstaloval win ale ne úplně. Nejde klávesnice, tj nemohu zapsat ani jméno a bez toho nelze pokračovat.
prosím poraďte co s tím ?
vyhodil jsem peníze oknem ?
/upraven název. memphisto
jinak odznačení témata jako vyřešené může pouze ltb
instalace neproběhla úspěšně (nefungující klávesnice) Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instace neproběhla
pro ostatní je předchozí téma ZDE
k předchozím tématu: IE se rozhodně nezbavuj.budou jen problémy později. je to součást OS. nLite je super věc a XP Pro se od XP Home liší mírně velikostí, ale hlavně prací v síti.
k novému tématu: formátuje se kdyžtak NTFS.formátoval jsi pomalu či rychle? zkus vyzkoušet jinou klávesnici. buď do USB a nebo PS2. jedna z nich bude fungovat. při instalaci OS jsem měl problém s bezdrátem
k předchozím tématu: IE se rozhodně nezbavuj.budou jen problémy později. je to součást OS. nLite je super věc a XP Pro se od XP Home liší mírně velikostí, ale hlavně prací v síti.
k novému tématu: formátuje se kdyžtak NTFS.formátoval jsi pomalu či rychle? zkus vyzkoušet jinou klávesnici. buď do USB a nebo PS2. jedna z nich bude fungovat. při instalaci OS jsem měl problém s bezdrátem
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: instalace neproběhla úspěšně (nefungující klávesnice)
Podívej se do Biosu, zda tam není nějaké chybné nastavení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jinou klávesnici nemám, pouze od PC, nevím jestli by stačila nějaká redukce na USB.
Našel jsem zajímavý článek:
cituji z NBScom :
26.12.2008 - Velmi častá závada u notebooků značky Acer řady Travelmate i Aspire. Závada se projevuje zdánlivým zamrzáním operačního systému po startu nebo velmi krátké době po startu. Nefunguje klávesnice a touchpad. USB myš i klávesnice přitom fungují a systém také reaguje.
Závada je způsobena zablokováním vnitřní PS2 sběrnice na kterou je klávesnice a touchpad připojen. Také nefungují ovládací tlačítka a notebook nelze vypnout. USB zařízení proto fungují bez problémů. Oprava této závady je možná v krátké době za cenu 2490,- Kč /tato cena je platná pokud při předání opravy uvedete, že se jedná o tuto závadu/.
Jestli jsem to celé absolvoval kvůli tomu, tak je to na mašli ! ..
Našel jsem zajímavý článek:
cituji z NBScom :
26.12.2008 - Velmi častá závada u notebooků značky Acer řady Travelmate i Aspire. Závada se projevuje zdánlivým zamrzáním operačního systému po startu nebo velmi krátké době po startu. Nefunguje klávesnice a touchpad. USB myš i klávesnice přitom fungují a systém také reaguje.
Závada je způsobena zablokováním vnitřní PS2 sběrnice na kterou je klávesnice a touchpad připojen. Také nefungují ovládací tlačítka a notebook nelze vypnout. USB zařízení proto fungují bez problémů. Oprava této závady je možná v krátké době za cenu 2490,- Kč /tato cena je platná pokud při předání opravy uvedete, že se jedná o tuto závadu/.
Jestli jsem to celé absolvoval kvůli tomu, tak je to na mašli ! ..

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Všechny příznaky tomu odpovídají... Ale ta cena... hmm
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tak jsem vyrval baterku a znovu zapnul, instalace pokračuje, klávesnice žije ale neumím zadat čísla pro keyproduct.
Prosím o radu :Čím se přepíná číselná klávesnice ?
NumLk mi to nejde..
Prosím o radu :Čím se přepíná číselná klávesnice ?
NumLk mi to nejde..
Naposledy upravil(a) sabrik dne 03 led 2009 22:05, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus to přes shift
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
shift taky nic..
oprava: neuvědomil jsem si že jsou tam ještě číslice nahoře, přes shift to jede.
dík
už jsem z toho "voláky zmetený"
oprava: neuvědomil jsem si že jsou tam ještě číslice nahoře, přes shift to jede.
dík
už jsem z toho "voláky zmetený"
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měla by tam být klávesa numlock, osobně nemám notebook tak ti to nemůžu říct přesně... :(
NumLk tam je, ale nic nedělá..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemám s tím zkušenosti, možná začne fungovat až po zavedení ovladačů (doufejme)...
tak to vypadá že jsem skončil: instalace proběhla přískokama, jméno jsem dát nemohl ale po třetím odpojením baterky už to ani nechtěl..
Klávesnice nechodí po dvou restartech vůbec, vypnout comp nejde tlačítkem ani přes start-vypnout.
Přitom zmrzne a zůstanou přesýpačky.
Baterie je na 4 % i po celonočním nabíjení.
Když to shrnu, začíná mi ten rok nějak plonkově.
Asi ten krám nabídnu na součástky.
Klávesnice nechodí po dvou restartech vůbec, vypnout comp nejde tlačítkem ani přes start-vypnout.
Přitom zmrzne a zůstanou přesýpačky.
Baterie je na 4 % i po celonočním nabíjení.
Když to shrnu, začíná mi ten rok nějak plonkově.
Asi ten krám nabídnu na součástky.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1947
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek