Zdravim,
chtel jsem se Vas zeptat, na druhem PC mam obcasne problemy s nastartovanim. Nekdy nastartuje uplne normalne, nekdy kdyz ho zapnu tak se jenom na cca vterinu protoci vetrak u zdroje a hned umre. Nekdy treba mesic startuje bez problemu, uz to tak dela zhruba 1,5 - 2 roky. Sestava: Zakladni deska : Asus K8V SE Deluxe
Procesor: AMD Athlon 64 3200+ (chladic AC Silencer Ultra 64)
Pamet: 1x 1GB DDR, 2x 256 MB DDR
Graficka karta: Asus V9999 Gamer Edition
Pevny disk: 1x 120GB Maxtor, 1x 6GB Maxtor PATA
Opticke mechaniky: LG GSA-4163B
Zdroj: Chieftec 500W
Myslite ze je spatny zdroj ? Diky za kazdou radu...
Problem se spoustenim PC Vyřešeno
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problem se spoustenim PC
Zdravím.
Stím zdrojem je to hodně pravděpodobné, zkus nějaký jiný (nebo ho vyzkoušej na jiném pc). Poté bych také otestoval paměti(MemTest).Hodně zdaru.

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Tak jsem tam vyzkousel jiny 100% funkcni zdroj a delalo to same. Ale vcera se stalo, ze ve windowsech najednou zhasla obrazovka a po restartu PC neslo vubec zapnout. Pomohl restart CMOS, disk se rozjede, na desce sviti kontrolka napajeni, cili vsechno vypada funkcne ale nic se nezobrazi na monitoru, PC speaker ani nepipne. Zkousel jsem odpojit disk, DVD mechaniku, pameti jsem stridal jednu po druhe ale nic nepomohlo, uz jsem z toho celkem zoufaly :(
-
- Pohlaví:
Vzhledem k tomu že ani speaker nepípne viděl bych problém v Biosu anebo základní desce. Resetni znova CMOS a až se to podaří spustit přeinstaluj ovladače základní desky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Při vypnutém PC vyjmu grafickou kartu a zkus, zda PC naběhne. Ještě dotaz - při tom přehazování jsi určitě na něco nezapomenul - připojit ap.?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dnes sem si na to udelal konecne cas a udelal sem nasledovne: reset CMOS (vyjmul sem baterku na 5 minut a prehodil jumper). Zapnu PC se starym zdrojem a nic, vsechno se toci ale PC nenaskoci. Prehodim zdroj za jiny 100% funkcni, zapnu a nic, zkusim znovu a najednou jede, tak to zkousim asi 10x dokola a vzdy nabehne BIOS, vse jak ma. Vymenim za puvodni zdroj a najednou nejde vubec ani uz se netoci vetracky nic..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Řešení je jasné - výkonnější zdroj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4167
-
od petr22