Problém s DVD Mechanikou
Problém s DVD Mechanikou
Mám problém s DVD mechanikou newim mám jí 2 roky ale když chci třeba vypalovat trváto strašně dlouho nebo načítání disků taky strašný nebo když přesouvám data z disku to je taky doba ale i z Flash tak to trvá starašně dlouho.... nevíte čim to může bejt že bych něco zapomel nainstalovat nebo něco....dííík !
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s DVD Mechanikou
Máš disk v PIO nebo DMA módu? Podle mě ta mechaniky dlouho sloužit nebude. Jejich životnost je právě těch 2-3 roky
klik pravým na Tento počítač - Spravovat - Správce zařízení - řadiče IDE/ATA/ATAPI - klik pravým na primární IDE kanál - Vlastnosti - záložka Upřesnit nastavení (mám ATA disk v booku.pokud máš SATA, tak to bude podobné)
klik pravým na Tento počítač - Spravovat - Správce zařízení - řadiče IDE/ATA/ATAPI - klik pravým na primární IDE kanál - Vlastnosti - záložka Upřesnit nastavení (mám ATA disk v booku.pokud máš SATA, tak to bude podobné)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No je tady napsáno...Typ zařízení - Automatické rozpoznávání
Režim přenosu - DMA - jeli k dispozici
Aktuální režim přenosu - Režim Ulra DMA 4
Režim přenosu - DMA - jeli k dispozici
Aktuální režim přenosu - Režim Ulra DMA 4
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to je OK. Zkusil bych pak otestovat disk utilitou od výrobce a nebo pomocí HD Tune a nebo zkusit defragmentaci
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
a když vypaluju tak se mi seká zvuk nechápu u starýho PC mi to šlo normál a u new to akhle blbne žeby nebylo všecho v pořádku 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
proto jsem psal ať otestuješ ten disk a mrkneš třeba na kabely od disku a mechaniky
jo ještě jedna věc v tý DVD mechanice mám mít kolik kabelů ?.....mám tam 2 jede s těma 4 dírama a pak kšandu..nemá tam bejt ještě nějakej ?já newim
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, to je vše! Mechaniku máš připojenou na stejném kabelu s diskem, nebo samostatně. Jak máš nastaveny jumpery a kde na datovém kabelu připojenou mechaniku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Bych musel nějakej mít....já že sem už všechno udělal ale ten zvuk se mi při sekání pořád seká.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kolika žilový je datový kabel, pokud to mechanika IDE? Měl by být 80ti žilový. Jinak neodpovídáš na otázky, pak je těžké diagnostikovat chybu. Pak každý jen hádá co to může být a to asi není cesta k řešení problémů. Jakou máš vůbec sestavu PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
newim co to je IDE....moje sestava je - Procesor - AMD Athlon 64 2X 6000 +
- Zák.Des. - Gigabyte GA-M56S-S3 - nForce 560
- Graf.Karta - GigaByte HD4870 GV-R487-512H-B 512MB, PCI-E
- Operační pam. - 4 GB
To by mělo stačit....ještě jen co o znamená ten Jumper to je to zezadu na tý DVD mechanice takoví to malinký jak se tam dá přehodit mezi ty 3 možnosti ?
- Zák.Des. - Gigabyte GA-M56S-S3 - nForce 560
- Graf.Karta - GigaByte HD4870 GV-R487-512H-B 512MB, PCI-E
- Operační pam. - 4 GB
To by mělo stačit....ještě jen co o znamená ten Jumper to je to zezadu na tý DVD mechanice takoví to malinký jak se tam dá přehodit mezi ty 3 možnosti ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4164
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06