vysoke teploty na CPU
vysoke teploty na CPU
na notebooku se mi dost zahriva CPU bezne kolem 95stupnu(nastavena rovnovaha) coz se mi vubec nelibi. A to dodam ze nehraju hry, ale mam pusteny pouze photoshop a posloucham mp3 ve WMP. Nebyla by nejaka rada ohledne snizeni teploty?!
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vysoke teploty na CPU
Zdravím. Čím zjištuješ dané teploty? Zkus Hw-monitor. Myslím , že by ti pomohla chladící podložka.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
na cem ntb lezi ?? aby se mel kudy chladit...
popr. zkusil bych utility od vyrobce napr. na podtaktovani cpu (nebo ho zapnout v biosu )
popr. zkusil bych utility od vyrobce napr. na podtaktovani cpu (nebo ho zapnout v biosu )
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký to je ntb , větrák ,není zanešený ?
Jak je starý ? Má odkud sát vzduch ?
Jak je starý ? Má odkud sát vzduch ?

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
je to HP TX2500z 2,4GHz 4GB ram. Na americkych forech sem nasel ze je to u techto serii pri tomto vykonu "normalni". Jinak objednal jsem si chladici podlozku. Az mi pride dam vedet. Nyni mi NTB lezi podepreny na knize a je asi v 5ti centimetrove vysce. Teploty zjistuji pres Everest Ultimate.
hele ty podložky jsou na velký prd jsu to vyhozený peníze
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
nevim .. cetl jsem pouze testy .. nektera dokaze schladit i o 10 stupnu coz by mi v mem pripade hodne pomohlo. Jinak nevim jakym zpusobem ho schladit. Podtaktovani jsem nokdy nedelal a NTB mam teprve 14dnu a nechci abych na nem neco zk****.
asi bych to neřešil je to prostě ntb a ty sou stavěný na větší teplotu a pokud ti systém nepadá není co řešit, kdyžtak to vyreklamuješ když se posere
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Everest ukazuje kraviny. Zkus ten HWMonitor. Jinak ty podložky jsou opravdu naprd. A HP jsou "přímotopy" ještě pokud má navíc AMD procesor
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
HW monitor mi ukazuje stejne jako EVEREST. takze si s tim nemam lamat hlavu teda jo?! Jen jsem chtel vedet jestli to neni akutny. System mi nepada. jen topi jako prase. Jo je to AMD. 

neřešit stejnak to nevyřešíš
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není to náhodou ten s tím otočným displejem (rotujícím) ?? Ten má jako CPU Turiona X2 a tam není problém dosáhnout ke 100°C. Kámoš má Turion spolu s nVidií GPU a opravdu tam ty vysoké teploty jsou normál. Když hraje, říkal mi, tak mu i systém kolabuje..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3004
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 22:43
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4878
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 08:36
-
-
- 10
- 3867
-
od Galli