Nejde vypalovat na cd
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejde vypalovat na cd
Zdravím na notebooku asus f5V mi nejdou najednou vypálit žádná cd,dvd jdou ale když si zazálohovat film tak se pak na vypálenym dvd trhá,zkoušel sem různá media cd ale pořád nic.Mechaniku sem vyčistil a zkoušel sem i jiný soft než nero ale pořád stejný,na obrázku je co mě píše nero,asi mechanika KO ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde vypalovat na cd
Zkontroluj PIO mode viz pospis...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Mechanika je stará jak? Používaná jak hodně? Jaká média?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo píše:Zkontroluj PIO mode viz pospis...
Žádný PIO tam nevidím jinak na prvnim ATA chanel 0 je režim ultra dma 2,na druhym ATA chanel 0 je ultra dma mode 6,na Ata chanel 1 nic nevidim.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
X píše:Mechanika je stará jak? Používaná jak hodně? Jaká média?
Notas sem pořídil novej před rokem,mechaniku používam skoro každej den,vypaluju cd a dvd cca 3-5 za týden.
Na různý media všech možnejch značek a formátů.
Jinak mechanika v poho čte všechny cd i dvd-filmy-data-hudbu atd.Jen nevypalí nic na žádný cd,dvd jakž takž.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud ji používáš tak často je možné že už je opoužívaná. Vzhledem k tomu že by měl být NB v záruce, zkusil bych to reklamovat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
3-5 CD (DVD) za týden snad není zas tak moc. Známý vypálil na jedné vypalovačce prý za rok 1200 CD a vypalovačka pálí jak nová.
K čemu tolik CD jsem se raději neptal.
K čemu tolik CD jsem se raději neptal.
Zpět na “Problémy s hardwarem”