9500GT
9500GT
AHOJ kupil som si grafiku .. 9500GT DDR 512 MB (128bit) a chcem vediet co si o nej myslite a co znamena DDR3 512MB? tu je odkaz http://www.frontierpc.com/ProductDetail ... 1012004578 a dalej by som chcel vediet ci mozem dat RAm-ku DDR2 2GB (2x) nacka kingstone do mojho pocitaci alebo ak povedzte co a kde mam zistit aby my isla/isli:)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 9500GT
paměť grafické karty nemá vliv na použité RAM v PC. záleží na tom, jaké podporuje deska. napiš typ desky
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
DDR3 je typ grafické paměti co se nachází na grafické kartě, kdyby si sundal chladič tak můžeš spravidla okolo procesoru vidět ty paměťový čipy
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Teda da DDR3 je nieco ako RaM-ka? Ta dostka je asus A8N-SLI deluxe tak co sli by na tom tie dve DDR2 2GB ramky ?
tu je aj stranka
http://www.alza.cz/SK/asus-a8n-sli-deluxe-d49751.htm
http://www.alza.cz/SK/asus-a8n-sli-deluxe-d49751.htm
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K Tvému prvnímu dotazu, no je to taky paměť používaná k ukládání informací grafických operací, ale myslím, že to tě nemusí zajímat.
Edit: Omlouvám se, to jsem úplně přehlédl, jak říká Diablo, DDR2 tam nedáš, Tvá MB podporuje jen DDR1
Edit: Omlouvám se, to jsem úplně přehlédl, jak říká Diablo, DDR2 tam nedáš, Tvá MB podporuje jen DDR1

Naposledy upravil(a) Spyke dne 10 bře 2009 20:41, celkem upraveno 1 x.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne DDR2 tam dát nemůžeš...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”