Ahoj.Přítelkyně má děsně pomalej počíteč. Už s nim nemam nervy tak sem se to rozhod nejak napravit.Ma celerona, 2,13Ghz, na tom XP ale jen 256MB ram.Podle mě to bude v tom, ale chci se zeptat, jestli to muže byt i něčim jinym...počítač při startu nabíhá až několik minut a všechny zpuštění programu jsou taky velmi dlouhy.Taky sem vyčistil větrak, ptže se ji desne přehříval procak.Ted už se nepřehřívá, ale komp je pomalej pořad. Chci ji tam přidat další 256 ramku.Myslíte že to bude stačit? Dík za radu.(nechci aby mi pak nadavala, že s tim něco dělam a že to nepomohlo-znate žensky )
1) Pročistit seznam aplikací a služeb spouštěných po startu Win. 2) Defragmentovat disk. 3) Defragmentovat registry. 4) Otestovat na viry a spyware. 5) Přidat 1 GB RAM (věř, že 512 není nic moc).
Tak pokud přítelkyně nevyžaduje velký výkon a nehraje hry tak bude stačit přidat ještě jednu 256mb Doma mám něco podobného s 512mb ram a na prohlížení netu, office, film, hudba a starší hry to úpně stačí.
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Dik.Ty první věci skusim, ale s tim 1gb to nevidim...ona do toho investovat moc nechce(radši si koupí nový tričko ) a nechce mi dovolit abych to koupil ja.Takže to vidim na 256 nekde z bazače..bohužel tam ma DDR1 a ty sou hol dražší než dvojky... A nejvícmě dostava s tim, že ji to nevadí, že je zvykla
Já mám 512 taky a dělám v tom relativně v pohodě i DVD z TV záznamu, zde je to trochu pomalé, stejně jako v Photoshopu, ale na běžnou činnost - Internet, Office to v pohodě stačí. Hry nehraju, ale něco to také zvládne. Tam je problém spíš jinde a to popisuje výše krtenek. P.S. Že tě dostává tím, že to stačí a je zvyklá znám. Taky tu mám takovou osobu, která je zvyklá, ale na PC se nedá dělat skoro nic. Holt, zvyk je zvyk.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Dobrý den, stále používám v popisu napsanou sestavu. Ve Win update se mi píše něco ve smyslu nepodpory Win 11. Stary to je min 7, 8 let. Ani nemusím hledat, co konkrétně je v rozporu. Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší...
Poslední příspěvek
No uvidíme rok a nebo spíš 10 měsíců je poměrně dlouhá doba. Dokud to bude možné tak budu na 10. Stejně bankovnictví tam nemám to je vše v mobilu. Ale každopádně jestli tam budu dávat 11 tak budu potřebovat ještě jeden disk jednak kvůli vzpomínkám a...