Zdravím, mám problém s načítáním 4 GB SDHC (Panasonic) přes klasickou multi externí čtečku vůbec pc nezareaguje (ovsem zobrazi se prazdne pozice pro karty) že byla nejaka karta vlozena-teda tahle SDHC jinak microSD nebo obycejnou SD to bere bez problemu, na kartu se dostanu pouze pres fotak, coz ted nepotrebuju...takze ze by byl skutecne problem v hadwaru--> čtečce nebo by stačil nějaký driver??
Win XP, SP3
Předem dík za odp.
4GB SDHC nenalezena....
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
4GB SDHC nenalezena....
Počítač: ANO! 

Re: 4GB SDHC nenalezena....
Problémem je u tebe to, že tvá čtečka nepodporuje SDHC karty. U foťáku ti to funguje proto, jelikož s ní dokáže pracovat.
Problém by vyřešila nová čtečka či nový firmware, pokud nevlastníš teda čtečku za pár korun.
Doma mám HAMA 1000+1, u které přehrát firmware lze.
Problém by vyřešila nová čtečka či nový firmware, pokud nevlastníš teda čtečku za pár korun.
Doma mám HAMA 1000+1, u které přehrát firmware lze.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo jak sem se nak rozepsal tak mi to taky uz doslo ze to bude tou cteckou....aspon to mam potvrzene.
Jinak to je naka Silvercrest 16 in 1 zadna super znacka ale ucel plnila az dosud:-)))
Jinak to je naka Silvercrest 16 in 1 zadna super znacka ale ucel plnila az dosud:-)))
Počítač: ANO! 

Njn, co nadělat. Tvoje čtečka "alá lídl" kupodivu nepodporuje flashování ROM, takže nijak na ní nezprovozníš SDHC karty...ale to víš
Jinak čtečku s podporou SDCH koupíš už za pár set, se stačí pouze někam podívat..ale já bych ti doporučil právě zvýše zmiňovanou Hamu 1000&1.
Za krásných 320Kč dostaneš čtečku, která ti vydrží do rozbití..

Jinak čtečku s podporou SDCH koupíš už za pár set, se stačí pouze někam podívat..ale já bych ti doporučil právě zvýše zmiňovanou Hamu 1000&1.
Za krásných 320Kč dostaneš čtečku, která ti vydrží do rozbití..
Zpět na “Problémy s hardwarem”