Problém s PC
Problém s PC
Ahoj mam problem s mym PC,mam ho uz nejaky ten rok...ale az minuly tyden to zacalo,1 mesicini verze nod32 mi nejde,pise nejaky spojeni ale nejvetsi problem,muj pocitac uz tolik nereaguje,kdys si chci zapnout mozillu tak mi vubec nic nenacte,tento pocitac nenacte,musim restartovat,kdys si spustitm nejakou hru tak mi zcerna obrazovka a az po restartu to pomuze ja uz newim co s tim zkousel sem nejakej programky ale to bylo k nicemu kamaradi radili taky nepomohlo tak se obracim k vam jestli byste nevedeli o necem,co by tem chybam zamezilo a pomohlo mi dekuji predem :)
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s PC
Zkus defragmentovat disk, pročisti registry ccleanerem A do příslušné sekce vlož log z HijackThis
no dobre skusim to dík moc za radu,ale jestli by nebyli jeste nejaky lepsi bez defragmentace a reinstallu windowsu :)
-
- Pohlaví:
Vítám Tě na PC-Help.
V podpisu mám návod na HijackThis. Udělej log z HJT a vlož ho do správné sekce - tedy HijackThis a také uprav název, např. Prosím o kontrolu logu. Někdo z odborníku na logy se ti na to průběžně podívá a poradí co dál.
V podpisu mám návod na HijackThis. Udělej log z HJT a vlož ho do správné sekce - tedy HijackThis a také uprav název, např. Prosím o kontrolu logu. Někdo z odborníku na logy se ti na to průběžně podívá a poradí co dál.
-
- Pohlaví:
mEEEgy píše:no dobre skusim to dík moc za radu,ale jestli by nebyli jeste nejaky lepsi bez defragmentace a reinstallu windowsu :)
Defragmentaci udělej určitě, nic tim nezkazíš a reinstalace ti zatím nehrozí.
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Defragmentace není formátování. defragmentace jenom "přehází" rozházené soubory na disku aby byly u sebe.
dekuju moc za rady,az prijdu ze skoly v 1 hodinu podívam se na to,a nejaky kontakt jako icq nemate?:)
-
- Pohlaví:
Žádný kontakty nepotřebuješ, pro tebe je důležitý log z HJT a ten tu řeší jen několik málo lidí kteří znají o co GO. Májí habaděj práce!
Až přijdeš ze školy udělej nejprve ten log a vlož ho do správné sekce. Pak než dostaneš odpověď můžeš klidně defragmentovat.
Až přijdeš ze školy udělej nejprve ten log a vlož ho do správné sekce. Pak než dostaneš odpověď můžeš klidně defragmentovat.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 dub 2009 11:16, celkem upraveno 1 x.
tak jo dík moc,dneska to skusim :),jeste se ozvu .
No dobrý,tak sem si nainstalovat HijackThis a ono mi to ani nejde spustit...tak ja uz newim co s timhle PC muze bejt...jine rady?
-
- Pohlaví:
Zkus to v Nouzáku. Po restartu mačkej F8 a vyber Nouzový režim. Pak zkus udělat ten log z HJT.
no heled jak se rekne anglicky ten nouzovy rezim tam na me neco vybaflo,ale heled fakt nemas to icq?me je blbe to psat sem na forum...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4186
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06