koupil jsem si novou základní desku Gigabyte MA770-UD3 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62687
Zapojil jsem všechny komponenty, ale jistotu jsem ztratil u zapojení Disketové jednotky, tlačítka power, reset a potom 2x USB co vede zepředu a taky zapojení sluchátek a mikrofonu, čili všechny ty drátky co vedly z přední stěny pc... a všechny mají ty tyčinkové konektory... (že se jakoby napíchnou na ty tyčinky) V tom jsem se už moc nevyznal... ale nějak jsem alespoň zapojil tlačítko power a spustil pc ... načetlo se to ... vše bylo ale v rozlišení 800x600 a stejně mě to na plochu nepustilo a po zvolení účtu to chtělo aktivaci winů... když jsem dal aktivaci přez internet tak to napsalo že se nelze připojit... nechápu...
Nevím jestli to bylo špatným zapojením či co ale nešlo to. Tak se chci zeptat zda by sem někdo nehodil návod co a jak kam zapojit. Nejlépe by bylo i fotku... Musel jsem znovu desku vyměnit za starou a teď nevím co dělat... Prosím pomoc

btw : ještě jsme četl že by se měl i přeinstalovat windows při změně základní desky... je to pravda ??? Vždyť hardisk má na soibě data a měl by být v pořádku ne ?