Radeon HD3200-problém s nejnovějším driverem (HD video))

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

talkron
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Radeon HD3200-problém s nejnovějším driverem (HD video))

Příspěvekod talkron » 30 dub 2009 21:26

Zdravím, najde se tu někdo ze zkušenostmi s přehráváním HD pomocí téhle integrované karty? Napřed k mé konfigurci, k pc mám analogove pripojeny 1200x1920 monitor a pres HDMI 1080p projektor . V kartě mám přepnuté na režim Theatre. Nějakou dobu jsem ji provozoval bez větších problémů, než sem získal několik oprvdu velkých full HD MKV, se kterými byly problémy se zvukem(zpožďování, zasekávání,bouchání) a obrazem(něco mi i resetovalo PC). Pak jsem stáhl nejnovější verzi KMplayer u na chvíli všechno zázračně fungovalo, několik hodin, pak jsem přepnul z 60Hz (poustěl jsem HD DVD remuxy)na 24Hz a opět u TS soboru kde se zvuk zpozdoval bylo vse najednou problemu, pak jsem zkusil dalsi video a cukalo se...hmm, abych to nenatahoval, od te doby se cuká vše, na přehrávači media player classic se navíc obraz i trhá( se starými ovladači karty se trhal na monitoru a na projektoru cukal) tak jsem zkusil upgradovat drivery(s novými jede na monitoru bez cukání, ale na projektoru se trhá a cuká, stáhl jsem je odsud: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx a měly by být na integrovanou výše uvedenou kartu. Ostatní drivery jsem aktualizoval pomocí http://www.drivermax.com. S novými drivery jede na monitoru bez cukání, ale na projektoru se trhá(jen u media playeru) a cuká (u obou)a navíc je obraz zmáčknutý(nahoře a dole černé pruhy, obraz deformovaný...splácnutý), jako by karta upravovala násilně na rozměr monitoru(1200 řádků). jakákoliv nastavení v kartě, ať už v Catalyst center nebo přes Ovládací panely zcela ignoruje...nezmění nic. Jako perličku nakonec: přestaly i fungovat u USB porty a když se snažím instalovat aspon driver USB z instalačky, kterou jsem dostal se základní deskou(M3A78 PRO), tak mě jen text upozorní, že drivery jsou součástí WS packu a nic...pro jistotu jsem stáhl poslední Windows pack, ale USB jsou vesele mrtvé dál. Obávám se že s cukáním obrazu pomůže jen vymazání všech palyerů a kodeků a jejich nové nahrání, ale netuším jak donutit kartu aby nedeformovala obraz na sekundárním monitoru a jak obnovit funkčnost USB. Díky už jen pokud jste tento příspěvek dočetli až sem :) (a to jsem se snažil být stručný a zjednodušoval) !

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • P: AMD Radeon Pro W6400 Příloha(y)
    od VBlaschke » 21 lis 2024 05:09 » v P: Hardware
    0
    2706
    od VBlaschke Zobrazit poslední příspěvek
    21 lis 2024 05:09
  • PC na video edit
    od extrem » 16 zář 2024 12:14 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    1114
    od extrem Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 12:27
  • Radeon RX 6700 XT + zdroj 450W 80+ Bronze
    od b.m » 02 úno 2025 01:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    2256
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    02 úno 2025 12:26
  • 2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
    od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry
    1
    4317
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 čer 2024 12:38
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3502
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”