Nemohu smazat data: Externi HDD WD MyBookWorld 500GB* Vyřešeno
Nemohu smazat data: Externi HDD WD MyBookWorld 500GB*
Dobry den, odinstaloval jsem soft WD Anywhere Access / MioNet, ktery jsem pro sdileni s exter. HDD nepouzival, navic ten casto komplikoval prihlaseni k HDD, pripojuji se nyni jako sitova jednotka (jeste pres vnitrni router). Cteni a zapis je bez problemu, nemohu ted ale smazat zadny soubor (pristup je odepren), jsem laik a nevim si rady, dekuji.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 kvě 2009 19:17, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla), protože ten původní („Externi HDD WD MyBookWorld 500GB“) je pouze název hardwarové komponenty, ale nijak nepopisuje problém.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla), protože ten původní („Externi HDD WD MyBookWorld 500GB“) je pouze název hardwarové komponenty, ale nijak nepopisuje problém.
Re: Externi HDD WD MyBookWorld 500GB
Co mas za OS? Pres usb nejde spojit s pc?
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Re: Externi HDD WD MyBookWorld 500GB
OS mam Win XP Pro, WD HDD je pripojeni pouze ethernetovym portem pres router (jako switch ci hub) ... podotykam jeste, ze na HDD presunout soubor z PC mohu, cist z HDD taky, pouze nejdou z HDD soubory presouvat, kopirovat, odstranit. Unlockerem smazat se nechyta ani pri novem zapnuti PC, ani v nouzaku neni pristup volny... nevim co s tim
Re: Nemohu smazat data: Externi HDD WD MyBookWorld 500GB*
Kdo je vlastníkem souborů? Zkusils převzít práva?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Koukl jsem do vlastnosti a v tom dedeni, prevzeti vlastnictvi apod. operacich se vubec nevyznam a kdyz jsem neco zmenil ve vlastnictvi, stejne vylitne hlaska, ze nelze ulozit zmeny opravneni pro MyBookWorld a pristup je odepren
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel si ho zformátovat?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zkousel, zkousel nekolikrat (paratkem), ma tlacitko obnovy... kdyby aspon v manualu FAQ bylo neco kolem toho naznacene, ale nic tam takoveho neni, jako by nikdy nemohl takovyto problem nastat...
Pokud máš HDD připojený přes lan práva k souborům jsou čistě v režiji toho disku resp jeho souborového systému. (asi tam jede samba nebo jen nějaká firmware...) Jde se nějakým způsobem přihlásit k administraci toho disku např. pomocí webovského rozhraní? Tam si nadefinuješ čtení/zápis/plné řízení pro jednotlivé uživatele. Zkus si zjistit pod jakou IP je ta disková jendotka v síti a napsat ji do internetového prohlížeče
Většina NAS se konfiguruje takhle
Nic lepšího mě nenapadá

Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

Prihlasit k disku se da bez problemu, tam jsem jiz byl od toho problemu nekolikrat, ale zkusim se tam mrknout znovu (zitra), jsem uz z toho a z dnesniho biku vycerpany... jeste ze me tady z bedynek drzi na nohou Gov`t Mule... diky vsem za dnesni vypomoc
Tak se neustale trapim, vselijak to na HDD znovu konfiguruji (asi blbe), ale furt nic, uz jsem ve stavu, ze ten disk i s dulezitymi daty vyhodim do kontejneru, jsem na to kratky a takto na dalku se asi pomoct neda
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel si zpátky nainstalovat ten program?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Jo jo, zkousel dnes nekolikrat a nejde me z nevim jakeho duvodu ten MioNet nainstalovat, po nacteni setupu to na me vyplivne error hlasku <abnormal program termination> hadam neco je asi s Win library
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4903
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54