zdravim, koupil jsem si dneska novy ntb a nic v nem neni. pri instalaci windowsu se me objevila chyba ze nebyl nalezen harddisk... prej musim nainstalovat nejaky SATA RAID nebo tak neco.. nevite nekdo co s tim???
typ ntb je HP Pavilion dv5-1110es . diky moc
zprovozneni NTB
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: zprovozneni NTB
Divné .... být tebou tak to jdu reklamovat jelikož SATA je Disk a ten by tam měl být
Jestliže o věci nic nevíš, buď tak laskav a mlč - tedy nevkládej neodpovídající rady. Díky za pochopení! Pic
Jestliže o věci nic nevíš, buď tak laskav a mlč - tedy nevkládej neodpovídající rady. Díky za pochopení! Pic
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na to je několik metod. Ty musíš Windows ty ovladače dodat, problém je v tom že většinou bývají na disketě protože Windows se tam odkazuje.
Předpokládám že NB tuto nemá. Potom se dají ovladače přidat na CD s instalací Windows, musíš najít návod, někde je to popsáno, snad i zde. Další cesta vede přes BIOS kde se dá nastavit (pokud tuto funkci obsahuje) režim IDE pro SATA disky.
Předpokládám že NB tuto nemá. Potom se dají ovladače přidat na CD s instalací Windows, musíš najít návod, někde je to popsáno, snad i zde. Další cesta vede přes BIOS kde se dá nastavit (pokud tuto funkci obsahuje) režim IDE pro SATA disky.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Danator : taky jsem si rikal ze to je divne,ale prodavac me na to upozornoval..ze to podporuje jenom Visty..kdyz tam budu davat XP tak ze se to bude tvarit jako ze tam neni HDD a musim tam nahrat nejake ovladace....
El Diablo : jo,navod uz jsem nasel,je na to udelany takovy pekny proogram...ale vetsi starost mi dela ze nemuzu najit ty ovladace:(:(
El Diablo : jo,navod uz jsem nasel,je na to udelany takovy pekny proogram...ale vetsi starost mi dela ze nemuzu najit ty ovladace:(:(
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Problémy s hardwarem”