Před problémem mi normálně fungoval ale po změně účtu se zbláznil. Nejdříve se přihlašoval a pak odhlašoval pořád dokola - vyřešil jsem to vypnutím Firewallu, pak zase byl načtený ale byl odmítnut přístup no prostě jsem si s tím hrál celý týden a po restartu počítače to bylo to samé. Nakonec jsem instaloval PS1 a PS2 pro Vistu, protože ji používám a nic - dospěl jsem k názoru, že je to pěknej krám ta VISTA a chistal jsem se na přeinstalaci, ale pak jsem si přečetl diskuse na toto téma a taky to prý nepomohlo. Ani nové ovladače nepomohly - no šílený problém.
Nakonec jak jsem pořád zkoušel systémem pokus-omyl jsem si všiml že mě čas od času vybíhá hláška ,,program BackItUp přestal pracovat,, a pak se flashka chytla. Program BackItUp je součástí Nera k zálohování dat tak pokud máte v kompu Nero a USB flas disk vám blbne jako mě tak ho prostě odinstalujte z instalace Nero - Nero celé odinstalovávat nemusíte - a byla by to škoda ne? No a pak PC restartujte a je po problému!!! Doufám snad už navždy. Čus