repro od hifi věže jak zapojit do pc?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
repro od hifi věže jak zapojit do pc?
zdravím,mam takový problem, kamárad by potřeboval poradit se zapojením repráků od hifi věže, ty repráky z nich jdou takový dva drátky (nevím jak se tomu říká bo tak) potřeboval bych to zapojit do zvukovky na notebooku ale nevíme jak na to? existuje na to nějáká redukce nebo tak? je to nutný díííky moc!
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: repro od hifi věže jak zapojit do pc?
Repráky od hifi věže pravděpodobně přímo ke zvukové kartě připojit nepůjdou, protože výstup karty je stavěný na připojení sluchátek a není na něm tedy k dispozici dostatečný výkon pro vybuzení reproduktoru. Pokud má hifi věž linkový vstup, lze tento vstup připojit ke zvukové kartě kabelem Jack 3,5 mm -> 2 x Cinch, případně ->jiný konektor podle toho, co za konektor je na vstupu hifivěže. Pokud hifi věž linkový vstup nemá, je jedinou cestou zapojit mezi kartu a repráky zesilovač.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Já bych to udělal jak to řiká Mmmmartin prostě bych přiletoval ty dva drátky na stereo jack a bylo by....
ale chtělo by to aspoň tranzistrovej zesík....
Já to mám tak že mam hifi připojenou k výstupu PC a potom si na věži zapínám funkci Video...

Já to mám tak že mam hifi připojenou k výstupu PC a potom si na věži zapínám funkci Video...
Zdravim,
já mám podobnej problém. Zkoušel jsem ho řešit, ale moje řešení se ukázalo nedokonalým. Mám dva repráky ze staré hifiny, repra jsou to slušný s dobrou citlivostí, impedance 4 ohmy, 8w. K jejich výstupním kabelům, co původně vedly do hifiny, jsem přiletoval jacky. Je to delší historie, nicméně doma mám
http://kytary.cz/behringer-xenyx-502/HN086490/
Jdu normálně jackem a redukcí z PC do mixu a z mixu do repráků. Výsledný zvuk, ale za moc nestojí. Při větším zesílení to chrčí a navíc se zdá, jako by v přehrávané skladbě, chyběly některé tóny, nebo jsou výrazně zeslabené. Poradí někdo, co s tím? Co mám změnit či vyměnit, aby to šlapalo v pořádku? Je možné, že jsem prostě je špatně přiletoval jacky?
já mám podobnej problém. Zkoušel jsem ho řešit, ale moje řešení se ukázalo nedokonalým. Mám dva repráky ze staré hifiny, repra jsou to slušný s dobrou citlivostí, impedance 4 ohmy, 8w. K jejich výstupním kabelům, co původně vedly do hifiny, jsem přiletoval jacky. Je to delší historie, nicméně doma mám
http://kytary.cz/behringer-xenyx-502/HN086490/
Jdu normálně jackem a redukcí z PC do mixu a z mixu do repráků. Výsledný zvuk, ale za moc nestojí. Při větším zesílení to chrčí a navíc se zdá, jako by v přehrávané skladbě, chyběly některé tóny, nebo jsou výrazně zeslabené. Poradí někdo, co s tím? Co mám změnit či vyměnit, aby to šlapalo v pořádku? Je možné, že jsem prostě je špatně přiletoval jacky?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už to bylo jednou psáno.Potřebuješ aktivní zesilovač.Máš ty bedny připojené jen pasivně.I ty nejlevnější bedýnky k PC mají v sobě malý zesilovač a proto taky hrají hlasitěji.Jediné řešení je připojit to přes zesilovač nebo receiverer.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
To se nedivím,že zvuk za moc nestojí.Nemůžeš zapojit výstup zvuku z PC přímo na mixák.Musí to jít z PC do zesilovače a repráky zapojit do zesilovače.
edit: Marfy mě předběhl
edit: Marfy mě předběhl

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
A jen bych ještě dodal: cokoli připojuješ z PC a není to galvanicky odděleno (např. věž s pulsním zdrojem) bude brumět. Takže musíš přidat buď oddělovací trafa, nebo elektroniku s optočleny.
Jo, jasný. Už chápu. Díky moc.
http://www.alza.cz/scythe-sda35-1000-bk ... .htm#popis
ten by mi docela sedl, mužu se jen zeptat, co je to za výstup na ty repra?
http://www.alza.cz/scythe-sda35-1000-bk ... .htm#popis
ten by mi docela sedl, mužu se jen zeptat, co je to za výstup na ty repra?
-
- Pohlaví:
To bude nějaký mono jack.
Tím se netrap, kabely k repro jsou v příslušenství.
A s tím brumem budou asi problémy.
Tím se netrap, kabely k repro jsou v příslušenství.
A s tím brumem budou asi problémy.
No právě jack tam neni napsanej, teď k těm reprákům mám přiletovaný jacky. S bručenim snad problém nebude, zkoušel jsem to tak, že jsem šel kabelem jack - cinch z pc do mixu a z mixu do repráků. Žádný bručení, jen to hrálo potichu. Tohle se snad vyřeší tím zesilovačem.
-
- Pohlaví:
Ono když to potichu hraje, tak to potichu i bručí.
No uvidíš

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2292
-
od cervcek
Zobrazit poslední příspěvek
25 čer 2025 22:59
-
-
- 0
- 4714
-
od TheSalon112
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2207
-
od pepan321
10 říj 2024 10:44
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”