Zdar,začly mi klesat FPS v CoD 2,znčeho nic,a za nějakou dobu jsem zistil že mi hodnota procesoru ukazuje 1.05 ikdyž předtím vždycky 1.75....
Umistoval jsem tady HJT,ale ten kdo mi pomáhal říkal at založím New topic,že zjeho pohledu toje vyřešeno,PC mám čistej,ale hru ani procesor to nepsravilo....
PLS HELP :-/ :((
Problém s procesorem,klesání FPS CoD 2
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s procesorem,klesání FPS CoD 2
Zvláštní, za poslední týden todle věc řeším po třetí. Jeden kluk se zde na fóru ptal na to samé, kamarád mi předevčírem přines kompa také kvůli klesajícímu fps u CoD 2 a teď ty. Řešil jsem to defragmentací disku, ale FPS se zvedlo max. o 35-40. Takže po domluvě s kamarádem, jsem reinstaloval Windows. A teď mu CoD 2 běží na 130 fps. Ale tohle řešení je čistě krajní. Musí existovat nějaký jiný způsob. Napadlo mě, že CoD musí vytvářet nějaké soubory, načež při jejich zvětšovaní jak velikosti tak počtu klesá FPS. Zkus kompletně odinstalovat CoD, včetně všech složek co zbydou. Jinak nevím...
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
Nj,já disk defragmentoval,umistil jsem zde HJT Log,PC jsem vyčistil od virů a všechno,hru jsem reinstalova ještě před vyčištěním PC,zkusím ještě jednou reinstall game,jinak musím re WIN,což se mi fakt nechce :-/
Ale jde o to že prostě jsem měl procesor 1.75 GHZ a tedka mi to ukazuje 1.05 GHZ nejspíše od té doby co mi začaly padat FPS,nevím co stím.... 

Ahoj,
mohl bys prosím napsat co máš za procesor?
mohl bys prosím napsat co máš za procesor?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nastav v BIOSu správné FSB, většinou stačí pouze najet do BIOSu a uložit při opuštění...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4006
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06