Ahoj, po nainstalování windows media player a stažení jakýchsi aktualizačních kodeků došlo k samovolnému restartu PC. Po restartu už Pc nenaběhlo, objevila se modrá smrt s IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Zkoušela jsem pc spustit v nouzovém režimu a pak jsem zkoušela poslední známá funkční konfigurace, ale mělo to stejný účinek modrou smrt.
prosím poraďte co s tím
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
- medvidecek
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Zkus Bod obnovení do doby před stažením těch kodeků. Pokud to nepůjde vlož do sekce HijackThis log a požádej o kontrolu.
a jak ten log asi udela kdys nejde spustit komp
-
- Pohlaví:
Ponik pravdu díš, zase byly ruce rychlejší než hlava. 

- medvidecek
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jen ještě dodám kodeky se nestihly ani nainstalovat pouze se stáhly a po kliknutí k otevření to spadlo
-
- Pohlaví:
Jasně, to si to stahovalo nějakou havěť, ale jak z toho ven? V tom nouzku tě to vůbec nikam nepustí? Hned to spadne?
- medvidecek
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
při spouštění se objeví klas. černá obrazovka s nápisem Windows s našítáním no a tam to v spadne (zobrazí se modrá smrt a restne se to)
jinak mám nainstalovanou konzoli od Combofixu nešlo by pomocí ní to nějak vyřešít?
teď jsem našla na stránkách windowsu návod, ale vzhledem že to mu moc nerozumím tak nevím jestli se ten návod vztahuje i k mému problému
http://support.microsoft.com/kb/818501/cs
jinak mám nainstalovanou konzoli od Combofixu nešlo by pomocí ní to nějak vyřešít?
teď jsem našla na stránkách windowsu návod, ale vzhledem že to mu moc nerozumím tak nevím jestli se ten návod vztahuje i k mému problému
http://support.microsoft.com/kb/818501/cs
- medvidecek
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak co mi poradíte, doufám že ne přeinstalovat
-
- Pohlaví:
Přeinstal je až ta poslední možnost. Můžeš to zkusit opravit s instal. CD se systémem?
-
- Pohlaví:
Ano je to tam, to už jsem psal výše, ale ze zkušenosti vím, že to vždy nefunguje. Nicméně za pokus to jistě stojí.
- medvidecek
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takže oprava nepomohla, nemohl byste mi prosím poradit jak vytvořit startovací disketu respektive bootování na flash disk? Třeba by to pomohlo. Na internetu jsem našla nějaká návody, ale žádný nebyl úspěšný. Tak bych se chtěla zeptat jestli o nějakém nevíte.
Nebo Vás napadlo něco jiného?
Používám windows xp, acer 5230.
Nebo Vás napadlo něco jiného?
Používám windows xp, acer 5230.
Naposledy upravil(a) medvidecek dne 16 říj 2009 15:36, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Problémy s hardwarem”