já mám den novej notas.mam 4x usb,jdou mi jen 3.Štáva do toho posledniho jde.Ale mys,externi disk ani bluetooth se mi nepripoji.Nevíte co s tím?mám ho den.
Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď! Příště si založ vlastní téma. Tvůj dotaz byl vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení! Pic
Nefungující jeden USB port
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefungující jeden USB port
Jaký máš systém ? Zkoušel si odebrat celý USB radič ve správci zařízení a restartovat pc ? Nabootuje ti pc z toho usb portu ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Pohlaví:
Ahoj.
Je otazka zda se to deje stale a nebo jen nekdy, zda USB je zcela slepe, a nebo se pres nej nekdy nepodari neco pripojit.
Zda jsi prekontroloval USB radic, a jak vypada sprava disku/zarizeni,, ..zda je standartne viditelne.
Standartne se stava, ze neni mozne pres jedno USB flashku pripojit a pres druhe USB ano, a to i bez restartu. Je to dano, snad jakymsi napetim (nebo jek presne se to definuje) a stava se to, ale v tomto pripade se nejedna o trvalou nemoznost zpruchodnit danny USB-port, aspon, jak jsem pochopil tvuj dotaz, ...ze US-port nejde vubec a nidky.
Jesltize je USB slepe vzdy a stale, ...tak se jedna o problem danneho vstupu/vystupu a, jak uvadis, PC je nove > obrat se na prodajiciho s reklamaci.
Je otazka zda se to deje stale a nebo jen nekdy, zda USB je zcela slepe, a nebo se pres nej nekdy nepodari neco pripojit.
Zda jsi prekontroloval USB radic, a jak vypada sprava disku/zarizeni,, ..zda je standartne viditelne.
Standartne se stava, ze neni mozne pres jedno USB flashku pripojit a pres druhe USB ano, a to i bez restartu. Je to dano, snad jakymsi napetim (nebo jek presne se to definuje) a stava se to, ale v tomto pripade se nejedna o trvalou nemoznost zpruchodnit danny USB-port, aspon, jak jsem pochopil tvuj dotaz, ...ze US-port nejde vubec a nidky.
Jesltize je USB slepe vzdy a stale, ...tak se jedna o problem danneho vstupu/vystupu a, jak uvadis, PC je nove > obrat se na prodajiciho s reklamaci.
ve správci zařízení vše v pohodě,odebral jsem zařízení,restartoval pc,vše se zase nainstalovalo...vypadá to na reklamaci.Myš ale po zapojení svítí-bliká,v ostatních usb svítí,štáva tam jde...Ostatní 3 usb fungují.
-
- Pohlaví:
Šťáva jde . To jsi měřil ? Pokud nepomůže přeinstal USB pak jedině reklamace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 13152
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
17 črc 2025 19:17