Dobrej den,
chtel bych se zeptat v cem je tato chyba : hraju hru , treba Call of duty 4,5,6 , warcrafta III , nebo i jiny hry a z niceho nic se mi vypne pocitac a blika kontrolka napajeni; priblizne 1-2 sec sviti a na tutez dobu zhasne a pocitac v tu dobu nejde zapnout. Po odpojeni z elektriky kontrolka blika jeste tak 15 vterin v pravidelnych intervalech. Nevim jestli tahle informace by mohla pomoc, ale kdyz hraju CoD 6 tak mi to dela jenom u nekterych map kde je napriklad hodne mlhy nebo svetel a jsou moc velky. Graficke ovladace mam nejnovejsi. Windowsama to nebude, delalo mi to uz ve Win. XP (ty jsem mel x32 bit)
Muj pocitac ma takovyto hardware :
AMD Athlon X2 5200+ dual core
2 gb ram
2x MSI Geforce 8600GT v Sli
zakladni deska - NForce 570 Sli
case : Eurocase ml5410 s vymenenym zdrojem , ktery mi uz jednou vyhorel
500 GB hdd
OS Windows 7 Ultimate x64 bit
Vypnuti a blikani kontrolky Vyřešeno
Vypnuti a blikani kontrolky
Naposledy upravil(a) Drakenus dne 25 lis 2009 18:03, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypnuti a blikani kontrolky
A jaký zdroj - značka a W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
znacku opravdu nevim
, ale myslim ze tam byl integrovana 350W, chlapek co mi to pomahal vybirat rikal ze to v pohode vsechno zvladne

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže to je kupované s bednou a neznačkový zdroj, tak bych jej podezíral. Může to také být přehříváním. Mrkni zda nejsou ventilátory a chladiče zaneseny prachem, což snižuje účinnost chlazení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No, podle toho je to ještě OK.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli tomu dobře rozumím, máš 2 GK v Sli a vyměněný zdroj po vyhoření původního zdroje. Zkus odstranit bočnici bedny a mrkni na štítek zdroje co je to za značku a W. Víš jaký byl původní zdroj - také 350 W?
takze jak si spravne pochopil, mam 2 graficke karty v SLI, a otevrel sem pocitac, a je tu napsano 450W , takze si myslim ze to u zdroje nebude, kazdopadne se to ted pokousim extremne cistit , jestli nahodou to nebude v prachu :) zatim to vypada ok
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypnuti a blikani kontrolky Vyřešeno
Na teplotu v klidu to je dost. Vypadá to, že při hraní her se Gk přehřívá. Mrkni do nastavení ovladače GK, zda tam nemáš nastavenou max. teplotu, při které se vypne.
Edit: Na ventilátor a chladič procesoru jsi se díval, zda je čistý. Mohl by se přehřívat i procesor.
Edit: Na ventilátor a chladič procesoru jsi se díval, zda je čistý. Mohl by se přehřívat i procesor.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 5892
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
- 28
- 4787
-
od Dejv28