Zdravíčko
Tak jsem si po čase koupil kvalitnější sluchatka abych si mohl zas o něco lépe vychutnat hudbu.V životě jsem na PC nepoužival klasicke sluchatka
které by měly jack 3,5mm.Vždy jsem měl jen USB sluchátka , vlastně ani nevím proč.Když mi sluchatka dorazily čekalo mě nepřijemné překvapení, po zasunutí do zdířky a zapnutí hudby semi do uši dostavilo jakési praskani které doprovazelo písničku.Říkal jsem si , přece to nemuže byt sluchátkama (Sennheiser HD 202).Tak jsem šel k mému otci který ma asi 10 let starý pc.No kupodivu tam sluchatka běžely jak měly , hrály hlasitě detailně, no prostě krása.Tak se chci zeptat zda-li nemam něco špatně nastaveného, protože si stím nevím rady.Snad nebudu muset kupovat novou zvukovku, vždyť ta od otce je od roku +- 95.Docela jsem o tom přemýšlel, jestli pak to není impedancí nebo špatnýma amperama v zdiřce.Děkuji předem za všecky rady.
S pozdravem hezkého dne : )
Sluchátka + šum (praskání) co stím?:(
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka + šum (praskání) co stím?:(
Reproduktory tedy žádné praskání neprodukují?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud to ty sluchátka nedělají jinde, což zjevně ne tak bych viděl problém ve zvukovce... Zkus k ní připojit jiné sluchátka jestli to budou dělat taky.
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

Ne, určitě jsem si jistý, že to sluchatkama nebude.Od téhle firmy mam studiove HDčka , kupuju jen od nich a vždycky jsem spokojen nadmíru.Sluchatka jsem testoval na mobilním přehravači (Nokia xpess music), pak na mp4ce (unknown) a počítač od otce.Vlastně všude kde jsem to zkoušel včetně zesilovaču , dvd přehravaču tak všude hrali tyhle sluchatka perfektně.Tak si říkam že překážka bude v mé zvukovce, ale ten fakt, že otcova 10 let stara integrovana zvukovka hraje lépe než ta má mě udivuje.
Tak jsem to zkusil na bratrovych sluchatkach.Dělaji to samé, mam takový dojem jako by zdířka měla více impedance než je potřeba.Nevím kolik je tam amperu a také nevím kde nebo v jakém programku to zjistim nebo zda-li se to dá nastavit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dáváš to do výstupu pro sluchátka vzadu, nebo na čele PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Mam zdířky jen vzadu, takže do zadu, davam to do sluchatkoveho vstupu, protože ostatní mi nereagujou a program na přepnutí ve svém pc nemam. Chyba bude ve zvukovce, ale nechce semi věřit že bych kvůli toho musel kupovat novou.
To bude spíš vlastnost zvukové karty, bohužel. Hučení, šum je běžný jev.
Není to hučení jako takove , a šum už to není spíše vůbec.Je to praskaní , jako kdyby mi do bassaku šlo více proudu než ma a on to nestihal
Mám stejný problém. Ale u ostatních sluchátek to pro změnu nepraská/nešumí. Ty co mám jsou H600 (bezdrátová). Nezkoušel jsem je zatím na ostatních zařízeních. No a když teď tak vlastně přemýšlím tak všechny sluchátka jsem měl naopak v sluchátkovém portu a né v USB. Takže jsem problem asi vyřešil :3
.. Každopádně nevíte jestli existuje něco do čeho by se strčilo to USB a to do čeho by se to strčilo by se dalo do normálního sluchátkového portu? Předem díky za odpověď :)

mirage. píše:Docela jsem o tom přemýšlel, jestli pak to není impedancí nebo špatnýma amperama v zdiřce.
Teda impedancí ani "špatnýma ampérama" to určitě není.

Praskání bude dělat nejspíše závada zvukovky, kterou určitě sám neodstraníš. Může to být studený spoj nebo spíše vada některého elytu - vyschlý, ztráta kapacity. Zkus někde sehnat PCI zvukovku a nejspíš bude problém vyřešen

Pro Halami: Přečti si Pravidla a založ si nové téma!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3866
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2698
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3361
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4125
-
od Kadel33