Pálení 90/99 min. CD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Poškodila se vám při overburningu mechanika?

Ano
0
Žádná hlasování
Ne
6
67%
Nezkoušel jsem
3
33%
 
Celkem hlasů: 9

Uživatelský avatar
Giovanni Software
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 149
Registrován: březen 03
Pohlaví: Nespecifikováno

Pálení 90/99 min. CD

Příspěvekod Giovanni Software » 02 bře 2003 22:38

Nero píše, že může overburning poškodit mechaniku, je to pravda? Resp. stalo se to už někomu :?:



Reklama
Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Ltb » 03 bře 2003 17:39

Co se tyce mne, nikdy se mi nic podobneho nestalo, ani jsem o nicem podobnem neslysel, spise to na mne pusobi jako vymysl....ale zkusim zapatrat, ´protoze NERO by si to jen tak nevymyslelo:)
myslim..

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Overburning podruhé

Příspěvekod Ltb » 05 bře 2003 17:47

Věci se mají asi tak, že u dobré (značkové) mechaniky by se ti ji v žádném případě nemělo podařit poškodit. (asi tak na 98%)
Na trhu existují mechaniky které overb. umožňují, ale o všech mluvit rozhodně nemůžeme. Nero by mělo samo rozpoznat, co si k tvé mechanice může dovolit...kdyby náhodou overb. nechtělo provést (z důvodu nekompatibility), zkusil bych se podívat do registrů:
HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning
ROM\General\OverSizeDefaultValue

..zde bych zadal hodnotu 1.

Uživatelský avatar
kuris
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: březen 03
Bydliště: Daleko
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod kuris » 10 bře 2003 13:06

To poskozeni je minemo hlavne u OEM vyrobku u kterych nikdy nevis co udelaji :lol: .
U vypalovacky se vyplati zainvestovat par set korun a koupit znackovy a kvalitni model.TEAC,YAMAHA,PLEXTOR...
AMD (AGOIA 0212) 1700+@2300+ (169*11, 1,75V), ASUS A7N8X Deluxe, Leadtek GeForce 4 4200Ti 128MB 250/513@310/610, 256MB OCZ PC 2700 CL 2. Case Chieftec Dragon Silver.

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

TEAC,TEAC,TEAC

Příspěvekod Ltb » 10 bře 2003 21:06

s Teacem souhlasím..
Uživatelem této značky jsem již asi 3-tím rokem a za tu dobu jediné co jsem musel vyměnit byla vypalovačka (8x). Koupil jsem si "standard dnešní doby" (40x). Jinak naprosto bezporuchové, spolehlivé, rychlé, cenově dostupné.......DOPORUČUJI VŠEM. :twisted:

Návštěvník
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Návštěvník » 30 bře 2003 03:25

souhlas s Ltb a kuris!
palim na TEACu 99min CDR a v pohode

Uživatelský avatar
Lizzie
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: březen 03
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: TEAC,TEAC,TEAC

Příspěvekod Lizzie » 30 bře 2003 23:01

Ltb píše:s Teacem souhlasím..
Uživatelem této značky jsem již asi 3-tím rokem a za tu dobu jediné co jsem musel vyměnit byla vypalovačka (8x). Koupil jsem si "standard dnešní doby" (40x). Jinak naprosto bezporuchové, spolehlivé, rychlé, cenově dostupné.......DOPORUČUJI VŠEM. :twisted:



Taky na TEACU pálím 99, filmy mívají více jak 700 Mb, a omlouvám se, že odpovídám s citátem, ale nevím, jak jinak, aby se mi to neobjevilo jako nové téma, což už se mi stalo.

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6557
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Odpověď

Příspěvekod Ltb » 30 bře 2003 23:40

Citát ničemu nevadí, kdyby jsi ovšem chtěl odpovídat bez něj, není problém, stiskni na tlačítko "ZASLAT ODPOVĚĎ"..

Ynza
Pohlaví: Nespecifikováno

overb

Příspěvekod Ynza » 09 srp 2003 11:47

Pouzivam jiz asi pet let vypalovacky sony (nejprve scsi, pak idecka) a overburn sel dycky bez problemu i na jinych systemech (Amiga).

Byes


Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů