Grafika Asus ENGTX295 problém!
Grafika Asus ENGTX295 problém!
Takže když si pustím hru např. Metro 2033 na plný detaily, tak chvíli hraju a pak to spadne(občas i se zrněním obrazu). Souvisí to s teplotou grafiky(Asus ENGTX2950), ale HWmonitor ukazuje max. teplotu za dobu hraní cca 75° C, přitom to je ještě málo.V klidu mám teplotu cca 50°. Nevíte někdo v čem to může být? Díky za odpovědi.
Re: Grafika Asus ENGTX295 problém!
Nevím, jak je to u tohodle modelu, ale i těch 50 stupňů se mi osobně zdá moc. Natož v zátěži. Já na mé grafice ( viz podpis ) mám cca 32 stupňů v klidu a do 45 stupňů během hraní. Větráček neustále jen na 32% - nikdy víc ani míň.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Zkus ty teploty zkontrolovat v ovladačích od nVidie. V tray liště by měla být ikona a po poklepání na ni se objeví nabídka, kde by mělo být i sledování teploty. Mrkni se jestli HWMonitor neukazuje kraviny
Zkus ty teploty zkontrolovat v ovladačích od nVidie. V tray liště by měla být ikona a po poklepání na ni se objeví nabídka, kde by mělo být i sledování teploty. Mrkni se jestli HWMonitor neukazuje kraviny
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Takže ty teploty jsou správný. Možná je to teplovodivou pastou, tak tam zkusim dát jinou, ale má to háček, nevim jak se rozebírá ta karta... Poradíte?
Tak kartu sem rozebral, vymenil teplovodivou pastu, kdyz sem ji spustil, tak bezela v klidu, teploty tak 45 v klidu a 67 v zatezi, ale stejne mi zacal zrnit obraz pri hre a ta se vypla. Zjistil jsem, ze procesor grafiky je dobre prilepenej tou pastou na chlazeni, ale ostatni cipy se ho ani nedotknou, nejspise koupim dalsi teplovodivy pasty a narvu to tam, ale zase tam ma bejt tenka vrstva. Nebo je jina moznost? Prosim poradte co mam udelat.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pak už to vypadá na zdroj. Jaký máš? (značka, výkon)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Můžeš si někde půjčit grafiku? Podle mne jsou teploty O.K. Co zdroj?
Taky mi napadl zdroj 

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Je to urcite tema cipama, je videt ze se maji dotykat chladice, ale jsou milimetr od toho, tak nevim jestli tam mam narvat tu teplovodivou pastu...
-
- Pohlaví:
Můžeš to vyfotit ať víme co jsou ty cipy?
Žádnou pastu tam nervi, pokud tam nemá být.

Má tam urcite být...
Já tam dal malou vrstvu, ale nedotýká se to... mám tam toho narvat víc? Nebo spíš můžu tam toho narvat víc? Nebude to mít nejaky spatny vliv na to?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3263
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1904
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14496
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5109
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
-
- 11
- 5227
-
od Martab