Ahoj.Mám grafickú kartu Radeon 9600XT 256MB.
Problém: nainštaloval som ovládač(najnovší) z nemenovanej stránky.karty radeon majú CCC(catalyst control center).Po nainštalovaní ovládača a po následnom reštarte by sa mi mala zobraziť ikona pre nastavenie výkonu karty(minimap detail,vertical sync.,smart card...a iné podobné veci)
A práve tu je ten problém.Nezobrazí sa mi tá malá ikonka ATI.Problé nastáva koli smart card pretože tá sa dá nastavovať.Od OFF,2x,4x,8x,16x...
Ako defaultné nastavenie je maximum 16x.Lenže aby mi problém nevznikal musím mať prestavené na OFF.
Čo to sposobuje? Sposobí to to ,že hoci čo robím na pc...Počítač mi zamrzne monitor sa vypne a vypíše no signal.Ako keby som pc vypol tak sa vypne aj monitor.Lenže pc beží ďalej bez známok života.
Som si na sto percent istý ,že to sposobuje to pretože mi to predtým nerobilo.A z nejakého dovodu mi v zozname "pridať hardware" pribudli dve položky so žltým otáznikom s názvamy "Neznáme".
Neviem ako tento problém odstrániť pretože pc mi nevie nájisť ovládač k týmto "Neznámim" hardwareom.
Takže ak by ste mi vedeli niekto pomocť.prosím pekne.
ps:obrázky screenov som priložil.
Problémy s Grafickou Kartou-ovládač
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s Grafickou Kartou-ovládač
Vítám Tě na Pc-help! Pro začátek sem vlož celý obraz Správce zařízení. Jaký máš OS?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co znamená toto: "z nemenovanej stránky"? Pokud to byla nějaká pochybná stránka mohl jsi si stáhnout i nějakého vetřelce. Zkus si stáhnout ovladač ze stránek výrobce GK. Pak původní ovladač odinstaluj a nainstaluj ten stažený ze stránek výrobce GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
napísal som z nemenovanej stránky preto aby ste to nechápali ako reklamu.
Tá stránka bola guru3d.com...sťahoval som s tamať ovládače aj predtým a nemal som s nimi problémy.
Može byt ,že by mi to mohla blokovať nejaká windows aktualizácia?A mi to týmto sposobom hapruje?
Tá stránka bola guru3d.com...sťahoval som s tamať ovládače aj predtým a nemal som s nimi problémy.
Može byt ,že by mi to mohla blokovať nejaká windows aktualizácia?A mi to týmto sposobom hapruje?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2140
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2112
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3165
-
od Søren