Větráček ve zdroji
Větráček ve zdroji
zdravim, potřeboval bych poradit.Předem bych chtěl říct že se moc v HW nevyznám ... Větráček ve zdroji začal být hlučnej a když jsem se na něj podíval točil se hrozně pomalu tak jsem vypnul kompa, trošku jsem s ním pootočil, kompa znova zapnul a jde to v pohodě ... Takže by mě zajímalo jestli ste už s tím někdo setkal a jestli to byl jen momentální error nebo se to může vrátit a taky by mě zajímalo jestli tímhle způsobem může zdroj shořet a zničit i ostatní hardware ...předem dík za odpověď.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Větráček ve zdroji
Pokud nebude funkční větrák tak odejde a ne, že může.
Co to je za zdroj a jak je starý? Předpokládám, že dost. Jinak větráček ve zdroji se dá vyměnit.
Co to je za zdroj a jak je starý? Předpokládám, že dost. Jinak větráček ve zdroji se dá vyměnit.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
zdroj je to 550W přesnej název už nevim jak jsem řikal moc se nevyznám
jinak je starej asi 1 rok.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bylo by vhodné ventilátor zbavit prachu profouknutím stlačeným vzduchem. Bombička ke koupi v obchodech s výpočetní technikou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud nepomůže rada co Ti dal Pic a nebo tam prách nemáš tak zvaž reklamaci. Pokud na něm není napsán název tak se jedná o nekvalitní (značku) zdroj, což je druhý důvod k reklamaci. Až Ti zdroj odejde - mohlo by odejít a asi odejde, daleko více, i když nemusí - záleží co se s ním stane, bude tě to stát dost peněz a jestli je to sestava aspoň trochu drahá tak je to i škoda. a nebo na reklamaci vyprdni a kup rovnou nový za 1 000kč už budeš mít kvalitu.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Zpět na “Problémy s hardwarem”