Mám takový problém, přeinstalovával jsem Windows a když jsem instalaci dokončil tak koukám externí disk nikde v sekci počítač, skoušel jsem ho odpojit zapojit vyměnit kabel a nic. Disk normálně svítí ale není zobrazen v pc.
/*
Zas jeden, který neumí napsat nadpis! Četl jsi pravidla tohoto fóra? „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“ Co je to „Problém s externim diskem“? Píská? Nejde naformátovat? Shořel? Ztrácí se data? Je pomalý? Drahý? Neumíš ho připojit? Má špatné S.M.A.R.T hodnoty? Šel na pivo? Umřel? Spadnul ti do záchoda? Z okna? Na hlavu?
Název jsem opravil; příště se, prosím, snaž sám.
Myloš
*/
A nezapomenul jsi nainstalovat příslušné ovladače, pokud to je do USB. Mrkni do Správce zařízení, zda tam není nějaké varování (? nebo ! ).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky za opravu disk běží ale nezobrazuje se v sekci počítač a nemám se jak do něj dostat, je to externí usb ve správci zařízení jsem byl píše to system Windows nemůže najít software ovladače vašeho zařízení, stáhnul jsem ze stránek WD ale není to nic platné.
To jsem zkoušel ale napíše mi to že ho Windows nemůže najít stáhnul jsem ho ze stránek od vírobce ale napadlo mě jesli není jako virtualní nebo to je blbost ? normílně disk svítí je tam viděk kolik je tam místa ale v počítači neni zobrazen. Zkouším vše možné ale nic.
Jedná se o WD jak sem se dočetl. ten má inteligentní připojení přes USB jakmile jej odhlásíš zastavuje se i disk.
1) odeber ovladač
2) odpojit od PC
3) nainstalovat ovladač
4) připojit disk
5) počkat na instalaci ovladače
6) dát vědět jak si dopad
Ahoj dostal jsem Seagate Backup plus hub a nevím jak ho zprovoznit. Stáhnul jsem si Seagate Dashboard a ten ho nenajde. Ani Windows ho nevidí a správce disků taky ne. Ve správě zařízení to napsalo: Neznáme zařízení USB ( nastavení adresy se...
Poslední příspěvek
HDD je napojený přímo do PC. Tak by měl fungovat ne? Pokud nebude kaput. Jinak až přijdu z práce tak to zkusím dát tam jiný.
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenost s tímto problémem.
Včera jsem chtěl zkopírovat několik souborů z externího disku (H) na jiný disk v PC. Zjistil jsem ale, že disk H neumožňuje kopírování ani mazání souborů – všechny byly...
Poslední příspěvek
1. Udelej screenshot ze Spravce disku at vidime stav
2. Udelej screenshot z Crystal Disk Info, idealne z obou disku, H: i J:
Ktery disk je ktery je videt napr. ve Spravci disku, to se nedela odhadem.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Dobrý den, Prosím poraďte
už jsem se ptal na poradně ale nic jsem se nedozvěděl.
Mám disk na kterém je linux mint a chci jej zrušit a sformátovat pro použití na windows. Když jej připojím jako druhý disk tak jej správa disků nevidí a nenapadá mě...