Zdravim.
Nedávno jsem svojí neschopnosti zapomněl zapojit svůj notebook HP pavilion dv5 do zásuvky a notebooku se mi vybil až na 0%. Poté co jsem notebook dal do zásuvky a následný 2. den jsem notebook spustil baterka jednoduše nefungovala. Notebook krmil jen kabel. Jakmile jsem ho odpojil systém spadl. Baterka má stále 45% nabito a ani to neklesa ani neroste.
Nevíte prosimvas co s tim?:/
Diky moc za odpověd
Baterie v notebooku-nefunkce
-
- Pohlaví:
Re: Baterie v notebooku-nefunkce
Vítej na PC-Help. Možná se baterka vybyla pod úunosnou mez a už nabít nepůjde. To že hlásí 45% ještě nic neznamená, může to švindlovat, resp. zřejmě nedává potřebný proud.
Aha..děkuji. A je nějaká možnost to opravit? Nějaká kalibrace?
-
- Pohlaví:
Obávám se, že ne. Aspoň nic takového neznám. Jedině zkusit nabítjet, třeba přes noc, ale pokud se nenabije je zřejmě K.O.Koupit novou.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak je stará?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Notebook jsem koupil v listopadu 2008, takže kolem 1-2 let
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mrkni do záručáku jestli by nešla reklamovat, ale mám dojem že na baterii je jen půl roku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Na baterie je jen toho půl roku. Mě by spíš zajímalo, jak se ti podařilo ji vybít na 0? Vždyť systém se vypne pár % nad 0.. Nebo jsi o měnil? Ale co jsem četla, tak ty baterky tak po těch 2 letech v podstatě nic nevydží už je potřeba nová..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Pohlaví:
Ono jde zřejmě o tok jak často se baterka nabíjí a hlavně jak často se vybije max. Při špatném používání může být v háji i za rok.
I ta baterka potřebuje čas od času nějakou údržbu. Ne ji tam jen vložit a jet dokuď nezdechne.
I ta baterka potřebuje čas od času nějakou údržbu. Ne ji tam jen vložit a jet dokuď nezdechne.
Naposledy upravil(a) guest dne 26 črc 2010 11:57, celkem upraveno 1 x.
Já mam notas v baterce pořád. Ten příběh je trochu jinak. Něchal jsem notebook puštěny víkem nahoru a zapomněl jsem ho zapojit a jel jsem na týden pryč. Přišel otec po 2 dnech a notebook zaklapl. Nejspíš už byl na nule. Den před příjezdem notebook zapojil do zásuvky. A přišel jsem. Pusil a čekalo mě tohle no:(. Obávám se nejhoršího že budu muset koupit novou baterii a snažim se, abych nepřišel k omylu, že chyba není v baterce, ale v systému. Díky za pomoc
-
- Pohlaví:
Já tipuju tu baterku, nevím jak je to u noťasů ale asi by měla být vidět i v Biosu - koukni tam.
Zkus TOTO - možná se něco dozvíš.?
Zkus TOTO - možná se něco dozvíš.?
Naposledy upravil(a) guest dne 26 črc 2010 12:03, celkem upraveno 1 x.
Jen od OT, ať nezakládám nové téma:
Mám 8 let starý notebook, ale při surfování baterka vydrží 2,5 hodiny. Když je baterka nabitá, tak se potom už nenabíjí? Protože dycky když ju mám, nabíjí se, pak je 100% a napájení ze sítě... takže myslíte, že je to dobrý? já abych baterku šetřil, klidně pojedu jen ze zdroje, ale i 2x denně se v bytě stěhuju, takže asi zbytečný, chci jen vědět jestli se teda baterka nepouužívá, když je tam napsáno napájení ze sítě a 100%?
Mám 8 let starý notebook, ale při surfování baterka vydrží 2,5 hodiny. Když je baterka nabitá, tak se potom už nenabíjí? Protože dycky když ju mám, nabíjí se, pak je 100% a napájení ze sítě... takže myslíte, že je to dobrý? já abych baterku šetřil, klidně pojedu jen ze zdroje, ale i 2x denně se v bytě stěhuju, takže asi zbytečný, chci jen vědět jestli se teda baterka nepouužívá, když je tam napsáno napájení ze sítě a 100%?
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2288
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2309
-
od p3v4x