Zamrzání a a divné zvuky
Zamrzání a a divné zvuky
Dobrý den, prosím o pomoc. Pořídil jsem si nový počítač. http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-v560-d193159.htm Počítač šlape jak hodinky, ale je tu obrovské ALE. Při stahování nebo i bez něj počítač prostě někdy sám od sebe zamrzne, sekne se myš, prostě úplně vše a jediné co ho odsekne je vypnutí a zapnutí. Dělá to hlavně u toho stahování čehokoli většího nad 100 Mb. Někdy to dokonce udělá to, že se to celé sekne, a z počítače se začne ozývat zvuk jak střelba z kulometu. Takové to tatatatatatata, nevím jak to popsat. A je to dost hlasité a vyskytuje se to nepředvídaně. Už nevím co s tím, servis bych teď nerad, když počítač potřebuju. Poradíte mi někdo co to může být? 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zamrzání a a divné zvuky
Pokud je počítač v záruce, neriskoval bych porušení jejích podmínek nějakým zásahem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
V tom případě co dělat? Chtěl bych aspoň vědět v čem může být problém.
Ahoj, chci se zeptat - mám stejný problém se stejným NTB, když jsi připojenej, jedeš přes wifinu? Přijde mi, že je to pouze když stahuju něco přes wifi.... A jak jsi dopadl ty? Už jsi reklamoval, nebo se ti to nějak podařilo opravit? Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2464
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56