Tak jsem si koupil asi před 3 měsícema tyhle repráky se subwooferem. ale problém je že jeden z repráků hraje moc potichu, že to vůbec není slyšet.
Vybíral sem je podle basáku a tenhle je 30W a repráky myslim 14W nebo tak nějak; ze začátku jsem to moc neřešil.
Dnes jsem nainstaloval ovladače zvukový karty, ale nic se nezměnilo, ten jeden reprák prostě nehraje (hraje, ale strašně moc potichu), v nastavení jsem udělal všechno co šlo a prostě nic a dost mě to sere... co s tim?
/*
Oprava nadpisu „Problém s repro ACCORD SW-1800W“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Krom toho nic jako „3ma“ neexistuje, věty se ukončují v češtině jen jednou tečkou a ani čárku v češtině nenahrazují tři tečky.
Myloš
*/
Repro ACCORD SW-1800W – jeden reprák téměř nehraje.*
Re: Repro ACCORD SW-1800W – jeden reprák téměř nehraje.*
Zdravim,
Nejdřív bych vyzkoušel vyměnit daný repráček za nějaký jiný aby se vyloučil problém s reprobednama. A pokud možno otestovat na Mp3 aby se zjistilo jestli všechny hrají.
Nejdřív bych vyzkoušel vyměnit daný repráček za nějaký jiný aby se vyloučil problém s reprobednama. A pokud možno otestovat na Mp3 aby se zjistilo jestli všechny hrají.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledání v průzkumníku Windows 11 je téměř nepoužitelné
od -pavelk- » 20 říj 2024 18:46 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3089
-
od -pavelk-
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 15:36
-
-
- 0
- 4592
-
od TheSalon112
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2110
-
od pepan321
10 říj 2024 10:44
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”