Nejde mi tisknout...

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

dajushkaaa
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Nejde mi tisknout...

Příspěvekod dajushkaaa » 09 led 2011 16:10

Ahoj,mam takový problém.Ségra chtěla dneska něco vytisknout,jenže do tiskárny dala blbě papíry a tiskárna si vzala celou hromadu těch papírů.Pak se zasekla.Pokusila jsem se papíry vyndat(podařilo se) ale myslím,že jsem slyšela takový prasknutí....nevím jestli jsem s tím něco provedla,ale teď,když chci něco vytisknout,tak se zapne skener,začne to skenovat a pak se buď to nic nevytiskne a vyjede prázdný papír,nebo se vytiskne na papír jen černá,prostě nic než černá barva.
Otevřela jsem kryt a zkusila se kouknout,bohužel jsem nějak nepoznala rozdíl a tak...
Prosimvás poraďte....vůbec nevím co stím...Nevytiskne to soubor,který chci,ale něco ve skeneru,co tam vůbec není...
Nemohla jsem tam něco zlomit nebo vytrhnout??Popř.co a jak to poznám/napravím ???

Díky moc

Reklama
hondzi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde mi tisknout...

Příspěvekod hondzi » 09 led 2011 16:15

Značka ?
Model ?
Foto ?
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
    od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw)
    4
    2385
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 kvě 2025 13:30

Zpět na “Problémy s hardwarem”