Ahoj, dnes jsem si koupil nové komponenty do PC, sestavil jsem je, a mám problém se zobrazením na monitoru, normálně jsem sestavil počítač, zapnul, Z. deska se rozsvítí, všechny větráky se rozjedou, disk se točí, prostě vše jak má, a na monitoru se mi stálě zobrazuje No Signal, 6 PIN mam samozřejmě zapojen. Moje sestava : MSI P55A-GD65,
ARCTIC Cooling Fusion 550 , KINGSTON HyperX 1600, intel i5-760 , 2x Sapphire HD 6850. (zkoušel jsem s 1 i s druhou grafikou).
Předem všem děkuji ...
//předpokládal bych, že během předchozích osmi svých příspěvků už pochopíš, jak má vypadat název tématu. Předpoklad bohužel nevyšel
//přejmenováno
//mmm
Monitor u nově postaveného PC hlásí No signal.* Vyřešeno
Re: Problém s Grafikou Vyřešeno
Když si někdy omylem zamkneš vlákno, nikdy nezakládej duplicitní, ale napiš někomu z přítomných moderátorů (kdo je tu je vidět na hlavní stránce úplně dole) soukromou zprávu, aby odemknul.
Mimochodem už v minulém vláknu jsem ti opravil hloupý nadpis a ty ho tu opakuješ. Proč? To je tak těžké místo pitomého slova problém ten problém nějak popsat?
Každopádně toto duplicitní vlákno zamykám a ty pokračuje v tom původním: viewtopic.php?f=7&t=63704
Mimochodem už v minulém vláknu jsem ti opravil hloupý nadpis a ty ho tu opakuješ. Proč? To je tak těžké místo pitomého slova problém ten problém nějak popsat?
Každopádně toto duplicitní vlákno zamykám a ty pokračuje v tom původním: viewtopic.php?f=7&t=63704
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové herní PC - cca 40000 + nový monitor
od 7.divize » 22 srp 2024 15:50 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 10
- 3722
-