Dobrý den, chtěl bych poprosit, poslední týden se mi špatně zapíná monitor LCD. Předtím jsem vždycky zmáčknul tlačítko na zapnutí monitoru a hned se rozsvítil. Nyní asi týden po zmáčknutí tlačítka LED dioda na monitoru jen blikne a monitor se nerozsvítí. Rožne se asi až za minutu. Při vypnutém monitoru jsem nějakou dobu slyšel pískání vysoké frekvence. Nevíte někdo prosím co s tím je? Je už monitor na odchodu?
Monitor je BENQ FP73G S
Špatné zapínání monitoru LCD
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Špatné zapínání monitoru LCD
Nejspíš odchází zdroj, dej to do servisu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jako je myšlen zdroj v tom monitoru? A kolik tak může asi stát oprava? Já jen jestli pak už nevyjde levněji nový monitor. S tímhle jsem ale zatím spokojený až na tohle špatné zapínání, které trvá asi přes týden. Tak já se někde zeptám v servisu. Děkuji za radu.
Nikdo už nic? Byl myšlen zdroj monitoru? Mám to zapojené zvlášť do zásuvky, ne do konektoru ve zdroji počítače. Všiml jsem si, že když vícekrát zmáčknu to tlačítko, tak to najede. Ale raději se zeptám v servisu.
Určitě myslel zdroj v monitoru. Taky může být vadný spínač. Dej to do servisu
Děkuji za rady, zkusím se zeptat.
Dnes jsem vyměnil přívodní šňůru za jinou a zatím to pomohlo. Nevíte prosím někdo, jestli to nemůže být špatnou šňůrou?
Všechno je možné. Ale moc bych tomu nevěřil
Tak to byl planý poplach a byla to asi náhoda. Pozháním nějaký servis na počítače, kde i opravují monitory.
Nevíte prosím někdo o nějakém v Havířově?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Úno 2011 20:14) ---
A kdyby byla oprava moc drahá, nebo mi rovnou řekli v servisu, ať si sháním nový monitor, tak jaká značka je prosím dobrá? Už jste mě tady párkrát přesvědčili, že každá firma je dobrá na něco jiného. Která tedy vyrábí kvalitní a přesto cenově rozumné monitory? nyní máme Benq, to kupoval kdysi ještě tatík. Máme ho odhadem 3-4 roky a až teď začal zlobit, což je slušné.
Nevíte prosím někdo o nějakém v Havířově?
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Úno 2011 20:14) ---
A kdyby byla oprava moc drahá, nebo mi rovnou řekli v servisu, ať si sháním nový monitor, tak jaká značka je prosím dobrá? Už jste mě tady párkrát přesvědčili, že každá firma je dobrá na něco jiného. Která tedy vyrábí kvalitní a přesto cenově rozumné monitory? nyní máme Benq, to kupoval kdysi ještě tatík. Máme ho odhadem 3-4 roky a až teď začal zlobit, což je slušné.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samsung.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
A monitory co máme nyní Benq nejsou dobré? Nebo jsem se díval na Asus, ty taky ne?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Netvdím že nejsou dobré ale Samsung je IMHO lepší, každopádně dává 3 denní záruku na 0 vadných pixelů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 5947
-
od drobino
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7886