Nefunkční HDD Vyřešeno
Nefunkční HDD
Ahoj. Mám docela problém, protože se mi nechce do počítače načíst externí disk http://www.alza.cz/samsung-2-5-s2-porta ... 147796.htm . Vždycky když zastrčim USB tak se nic nestane jenom dioda nahoře vždycky 3x bliká v pravidelném intervalu nevíte co to znamená?? 

„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥
Re: Nefunkční HDD
V jiném počítači jde? Neboli je chyba v disku, nebo v počítači?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zkoušel sem na 3 počítačich a nikde nejde takže asi v disku.
„V šedesátých letech se jeden mnich na protest upálil. Nedali jste mi na výběr. Na protest proti nelidskosti udělám totéž, upálím mnicha!“
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥
Teď koukám, že je to 2,5" disk – připojuješ ho jen jedním USB, nebo dvěma konektory? Některé disky totiž z jednoho USB neunapájíš.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
1. Zkusit na jiném počítači.
2. Zkusit "Y" kabel USB ( http://www.aucomp.cz/Kabely-redukce-kon ... -B-1m.html ) a to na obou počítačích.
3. Disk rozebrat a zkusit připojit samotný disk k PC - pokud nebude sata, pak bude třeba redukce.
2. Zkusit "Y" kabel USB ( http://www.aucomp.cz/Kabely-redukce-kon ... -B-1m.html ) a to na obou počítačích.
3. Disk rozebrat a zkusit připojit samotný disk k PC - pokud nebude sata, pak bude třeba redukce.
No právě že rok fungoval ted najednou přestal napájim jednim a vždycky to stačilo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Kvě 2011 23:23) ---
Mě by právě zajímalo jestli jde zjistit co znamená to blikání.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Kvě 2011 23:23) ---
Mě by právě zajímalo jestli jde zjistit co znamená to blikání.
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥
-
- Pohlaví:
Všechny věci co se zde řeší fungovaly a pak už ne. To je podstata tohoto fóra. Blikání ledky může znamenat cokoli a nejsem si jist, zda je nějaký závazný úsus, co má jak blikáním vyjadřovat. Nejlépe bude nahlédnout do manuálu.
Právě jsem hledal jestli to něco znamená jakotřeba u televizí, ale ani v manuálu ani na internetu jsem nic nenašel.
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥
ITCrowd píše:Všechny věci co se zde řeší fungovaly a pak už ne.
On to drtert nejspíš tak, že ten disk nedostal vadný, ale že jemu samotnému přestal fungovat.
- Mýliti se je Myloš.
Přesně tak.
Šéf ♥ South Park ♥
Šéf ♥ South Park ♥
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám ten samý disk a znamená to to, že máš slabé napájení. Tento disk potřebuje velké napájení z USB, takže nesmíš ho napájet žádnou USB prodlužovačkou, ale rovnou ho strčit do pc.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Zkus ten Y kabel, já taky pořád napájel disk normálním kabelem, pak to nestačilo tak sem zkusil jinej USB port, měsíc to šlo a zase to neutáhne. Nevim čim to je ale prostě zkus ten Y kabel.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28687
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek