Ahoj rád bych se zeptal jestli jste se někdo nesetkal s podobným problémem.
Každých několik minut - asi 5 min vypadne obraz na základní logo výrobce LG, je to stejný jako když se počítač spouští a za dvě sekundy to jede zase dál, tedy vrátí se to do stavu před výpadkem. Zkoušel jsem to odvirovat-tam chyba není. Pak jsem zkusil řadiče od grafiky dobrý, výpis systémových chyb 0, tak nevím. Jo a asi se to stalo potom co si děti hráli nějakou hru, jestli tam mohly něco odkliknout nevím, já to nehraju.
Dík
Vypadává obraz
-
- Pohlaví:
Re: Vypadává obraz
Vítej na PC-Help!
Nebylo by zbytečné napsat více info. Jaký je to počitač, jaký systém, jaká grafika a co myslíš tím tvým odvirováním? Pokud myslíš že je to po nějakém zásahu dětí, můžeš zkusit bod obnovení do doby, kdy to nezlobilo.
Nebylo by zbytečné napsat více info. Jaký je to počitač, jaký systém, jaká grafika a co myslíš tím tvým odvirováním? Pokud myslíš že je to po nějakém zásahu dětí, můžeš zkusit bod obnovení do doby, kdy to nezlobilo.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj kabel mezi PC a monitorem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
No zatím se ten interval prodloužil a zálohu mám jen hodně starou, tak počkám jak se to projeví. Já jen aby mi to nezčernalo úplně.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus jiný monitor, zkontroluj teploty...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8912
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08