Dobrý den mám menší problém. Při hraní hry call of duty 4 mi někdy po několika sekundách(minutách) zčerná obrazovka na 10 - 15 sekund. Po 10-15 sekundách se zase obraz obnoví a já běžím dál s pistolí. Jednou se mi dokonce povedlo ze hra nenaskočila čili jsem padl do windowsu v tray oblasti se objevil trojuhelnicek s problemem ovladace 275.33 bylo nutne restartovat(u starsich ovladacu to same :( ) nebo tak nejak hru jsem zkousel v low medium high a extra detailech a vsude je ten samy problem..... jedna se o grafickou kartu
http://www.alza.cz/msi-n430gt-md1gd3-oc-lp-d193368.htm nechtel jsem investovat do grafiky moc penez (stejne do meho PC to nema cenu) jen podotknu ze jsem zkousel reinstall OS momentalne bezim na win 7 home premium 64 bit od kamarada sem zkousel 32 bit + 32 bit ovladace - problem stejny
sestava: procesor: intel dual core e5200 2,5ghz, ram 2x2gb DDR II 800mhz, hdd 500 GB, zdrow 550W eurocase
PS na me stare grafice - nvidia 9500 gt jede COD bez problemu avsak na normal detailech(nema silne GPU na lepsi proto jsem kupoval GT 430)
GT 430 sem zkousel taktovat z 785 mhz na 730 nebo na 810mhz GPU problem pretrvava, proto se ptam jestli neni vadna karta :( a jaky problem bych mel uvest u reklamace dekuji za Vase cenne rady

--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2011 18:23) ---
poslední dodatek vše mám LEGÁLNÍ jak hru tak OS