Zdravim,
vyskytla se u me nasledujici zavada. Zadny novy soft ani hard jsem tam neinstaloval, vsechno bezelo
OK. Zacalo to vcera pri prehravani filmu, komp spadnul, Visty nahlasily ze to poresily a dneska to zapnu a uz to nejelo. Nabootoval,
ale pak vyhodil nejaky fleky a konec. Pri restartu se objevily ty tecky, ty jsou tam porad. Pokud spustim v nouzovem rezimu tak je to
OK, ale po restartu se to vrati. Instaloval jsem nejnovejsi ovladace od nVidie ale nepomohlo to.
Rad bych zjistil zdali je problem v GPU nez koupim novou. Bohuzel nemam moznost si jinou nekde pujcit, vsichni maji NTB :-)
Vyfotil jsem obrazovku pri bootovani i modrou smrt
Ocenim kazdou radu a predem dekuji
Hans
Tecky na monitoru a pad do modre smrti
-
- Pohlaví:
Re: Tecky na monitoru a pad do modre smrti
Vítej na PC-Help!
Každá rada drahá když sem dáš screen monitoru s chybovou hláškou v rozlišení 233 x 175 pixelů.
Každá rada drahá když sem dáš screen monitoru s chybovou hláškou v rozlišení 233 x 175 pixelů.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Každopádně nejspíš vadná paměť na GK, bez vyzkoušení jinde nebo jiné to nebudeš vědět 100%, ale na 90% to je GK.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
To mi delalo taky, chybna graficka karta, na me karte byli odpaleny 3 kondenzatory, Vymenil jsem je grafika sice fakci ale uz na ni nejdou hrat hry.
Blue Spirit píše:Vítej na PC-Help!
Ja bych sem dal rad obrazek v puvodnim rozliseni, ale je tu limit ktery mi to neumoznil. Nahral jsem ty screeny sem http://www.uschovna.cz/zasilka/EBZSW8ZNHIIYBD55-BY9 tak se na to prosim podivejte jeste jednou. Diky moc!
Nasel jsem na webu tip, ze by to mohlo byt vadnou RAM coz se mi ae nezda, pak udajne instalaci nove aktualizace systemu a pry by pomohl navrat k poslednimu bodu obnoveni, coz se mi taky moc nezda, protoze ty tecky se zobrazi na monitoru ihned pri zapnuti kdy jeste neni nabootovany system takze to podle me nemuze ovlivnit.
Ta grafika je samozrejme 3 mesice po konci zaruky

Diky vsem za pomoc!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to dělá ty tečky ještě před naběhnutím systému, tedy neběží ještě ovladač GK, je jednoznačně chybná GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pěkný, skoro jak PAC-MAN
Je utavené GPU, takže se poohlídni po nové grafické kartě.

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Bal jsem se, ze to reknes :-) V kazdem pripade diky tobe i vsem ostatnim za radu a pomoc!
Ted bych si tedy dovolil odbocit od tematu a pozadal o radu, jakou GK koupit vzhledem k moji PC sestave? Jde mi o to, ze nedokazu prilis odhadnout jak vykonna karta ma jeste smysl aby nebyla omezovana pomalejsim procesorem/RAM atd. Urcite by to mela byt nVidie, mela by zvladat bez problemu prehravani HD filmu na velkem monitoru a TV (32" pres HDMI, ne nutne zaroven), strih videa v HD rozliseni a nejakou tu hru, ne nutne nejnovejsi strilecku. Cenove do cca 3k.
Dik.
Ted bych si tedy dovolil odbocit od tematu a pozadal o radu, jakou GK koupit vzhledem k moji PC sestave? Jde mi o to, ze nedokazu prilis odhadnout jak vykonna karta ma jeste smysl aby nebyla omezovana pomalejsim procesorem/RAM atd. Urcite by to mela byt nVidie, mela by zvladat bez problemu prehravani HD filmu na velkem monitoru a TV (32" pres HDMI, ne nutne zaroven), strih videa v HD rozliseni a nejakou tu hru, ne nutne nejnovejsi strilecku. Cenove do cca 3k.
Dik.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš zdroj (W, značka, stáří)? V těchto cenách bych Ti spíš doporučil AMD, jsou výkonější.
Naposledy upravil(a) d1amond dne 12 čer 2011 15:18, celkem upraveno 2 x.
Sestavu mam popsanou v profilu
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BV6PL16YB
i se zdrojem http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NLP6L
Zdroj sem neviděl?
i se zdrojem http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NLP6L
Zdroj sem neviděl?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 5599
-
od teichmann.ondrej