Dobrý den, nějaký ten pátek (cca měsíc) se potýkám s problémem ohledně monitoru. Vždy když zapnu PC tak se objeví obraz tak 2 vteřiny a pak se obraz vypne ale monitor ne, LEDka stále svítí zeleně a neukáže se mi No Signal. Když monitor vypnu a zapnu tak zase po 2 vteřinách zmizí. Takhle to musím udělat přibližně 8x než obraz jede zase v pořádku ale jinak mi to už vůbec nedělá, je zvláštní že jen u hry left 4 dead 2 když ji spustím. Když PC restartuju nebo vypnu a zapnu tak obraz vůbec neblbne ale když PC je třeba 2 hodiny vyplý a pak ho zapnu tak mi to opět dělá. Nechce se mi moc věřit že je to monitorem ale doufám že grafickou kartou protože chci stejně upgradovat. Děkuji za pomoc
Kabely jsem vyčistil, zkusil jsem i HDMI kabel místo DVI ale stále nic.
LCD HANNSG 25" HH251
GK: Sapphire Xtreme HD 5830 1GB
Zčernání obrazu
- EvErsMann95
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zčernání obrazu
Naposledy upravil(a) EvErsMann95 dne 12 čer 2011 22:46, celkem upraveno 1 x.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zčernání obrazu
LCD nebo CRT?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- EvErsMann95
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Sry zapomněl jsem doplnit, mám LCD HANNSG 25" HH251... ale viděl bych to na grafickou kartu, když se to stává jen když zapnu OS nebo hru jinak to vůbec nedělá.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nechci strašit, ale spíš bych to viděl na závadu v napájení trubic, které podsvěcují displej. Nemáš možnost vyzkoušet PC s jiným monitorem?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- EvErsMann95
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No nemám na čem to vyzkoušet ale díky bohu jsem našel fakturu a záruční list, takže monitor budu raději reklamovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3197
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54