HD 3450
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HD 3450
Vítej na Pc-Helpu!
A hned ach jo, v dnešní době napsat srozumitelný dotaz je asi nad lidské síly. Co si to po sobě alespoň přečíst?
Každopádně, když půjdeš na oficiální stránky výrobce, tedy sapphiretech.com, dáš Download a tam postupně vybereš Graphic Card / AGP / HD 3400 Series / HD 3450 512MB (jako že jiný výsledek to ani nenabídne) a nakonec OS, tak seš u ovladačů co by dup. Samozřejmě stáhni ty nejnovější (11.6). Zkus si to sám, třeba se ti to bude někdy hodit. Kdyby si náhodou nepochodil, tak tu je odkaz..
A hned ach jo, v dnešní době napsat srozumitelný dotaz je asi nad lidské síly. Co si to po sobě alespoň přečíst?

Každopádně, když půjdeš na oficiální stránky výrobce, tedy sapphiretech.com, dáš Download a tam postupně vybereš Graphic Card / AGP / HD 3400 Series / HD 3450 512MB (jako že jiný výsledek to ani nenabídne) a nakonec OS, tak seš u ovladačů co by dup. Samozřejmě stáhni ty nejnovější (11.6). Zkus si to sám, třeba se ti to bude někdy hodit. Kdyby si náhodou nepochodil, tak tu je odkaz..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Stačí jít na amd.com tam máš ovladače na všechny karty AMD/ATI
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Zpět na “Problémy s hardwarem”